FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA 1-3

Rapid - Steaua a fost la un pas să nu se dispute: "N-avem alte tricouri!" :O

Articol de , - Publicat luni, 28 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 27 iulie 2014 22:38

Rapidiştii au fost salvaţi de stelişti la meciul de sîmbătă seară, după ce Tudor nu i-a permis în primă fază lui Bornescu să evolueze în verde
Rapid - Steaua a fost la un pas să nu se dispute! Pe lîngă problemele organizatorice, bilete false sau turnicheţi nefuncţionali, giuleştenii au venit la stadion cu un singur rînd de echipament. Cu o oră înainte de start, gazdele au prezentat observatorilor şi arbitrilor tricourile, fotbaliştii de cîmp urmînd să joace în vişiniu, iar portarul în verde. Arbitrul le-a cerut să schimbe echipamentul lui Bornescu. "De unde să avem mai multe rînduri de tricouri?! Nu avem bani să trecem strada. Noi jucăm în tricourile astea de mai bine de 8 luni... Nu vedeţi că avem pe tricouri un sponsor care nu mai bagă nici un ban la echipă?! Chiar nu avem altele", au replicat rapidiştii la şedinţa tehnică. Salvarea a venit din partea Stelei: "Avem un rînd de echipament pentru portar de culoare gri! Putem să jucăm noi în altă culoare, nu e asta problema".

Al doilea scandal
Şi în urmă cu o săptămînă au fost probleme în Giuleşti, la meciul din Cupa Ligii. Oficialii firmei de pază au interzis accesul reprezentanţilor Look TV, noul deţinător de drepturi în Liga 1, în zona vestiarelor pentru montarea camerelor TV. "N-aveţi voie să intraţi pe aici! Trebuie să o luaţi prin peluza dezafectată dinspre teatru, şi-apoi ajungeţi pe gazon".

Numai că era imposibil pentru cei de la Look să intre prin peluza închisă! Era nevoie să urce 30 de trepte, să iasă pe stadion, apoi să coboare prin peluză şi să mai coboare o scară improvizată pentru a ajunge pe gazon. Cei de la Look au ameninţat că nu vor mai transmite partida, apoi problema a fost rezolvată de observatorul de joc.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
romeoql
romeoql  •  28 Iulie 2014, 23:50

ati ajuns prea departe si prea , indiferenti , de ce scrieti , adica fara sa stiti fara sa va documentati uneori , nu imi vine sa cred ca va este permis sa scrieti ceva fara sa va documentati , dar asta este , stiu ca nu voi ziaristi , sau asa zisi ziaristi , sunteti vinovati . vinovati sunt cei care va permite , si va angajaza nu vas angaja nici pe bani vostri sunteti apsolut incredibil de ne documentati si mai faceti bascalie , de unele cluburi care , trc prin perioade dificile , economice precizez , sunt STELIST , dar doresc rapidului ca si lu dynamo insanatosire grabnica parerea mea este si nu doresc sa supar pe nimeni , dar fara aceste trei cluburi fotbalul nostrum este sarac

dtdr
dtdr  •  28 Iulie 2014, 23:17
Postat de adi56radu pe 28 Iulie 2014, 18:24

Legea 4 in legile jocului precizeaza: Daca tricourile celor doi portari sunt de aceeasi culoare, iar nici unul dintre ei nu are tricou de alta culoare, arbitrul va permite inceperea jocului. Simplu, observatorul jocului nu are nici o treaba cu echipamentul jucatorilor. Cand scrieti articole va rog sa consultati documentele oficiale privitoare la organizarea si desfasurarea jocurilor de fotbal.

Nici o problema .Daca eara stelutza in cauza nu era nimic, dar a fost Rapid. Ei stiu sa scrie impotriva Rapidului, despre gafele comentatorilor de la CM, sunt " batistutza" de casa Stanei si nu-si vad barna din ochi . Daca- tragi de maneca STERG COMENTARIUL !

adi56radu
adi56radu  •  28 Iulie 2014, 18:24

Legea 4 in legile jocului precizeaza: Daca tricourile celor doi portari sunt de aceeasi culoare, iar nici unul dintre ei nu are tricou de alta culoare, arbitrul va permite inceperea jocului. Simplu, observatorul jocului nu are nici o treaba cu echipamentul jucatorilor. Cand scrieti articole va rog sa consultati documentele oficiale privitoare la organizarea si desfasurarea jocurilor de fotbal.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează