FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid, suspendată 4 etape » Giuleştiul va fi pustiu!

Aruncarea de petarde este strict interzisă pe stadioanele din România Foto: Lorand Vakarcs
Aruncarea de petarde este strict interzisă pe stadioanele din România Foto: Lorand Vakarcs

Articol de - Publicat joi, 26 mai 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 25 mai 2011 20:39

Comisia de Disciplină a decis ieri că Rapid va disputa 4 meciuri cu porţile închise din cauza incidentelor de la partida cu FC Braşov

Rapid a bifat deja 3 transferuri tari pentru noul sezon, plus antrenorul Răzvan Lucescu, dar a primit ieri o lovitură sub centură din partea LPF. Comisia de Disciplină a decis ca primele 4 meciuri din viitorul campionat pe care Rapid le va avea pe teren propriu să se joace în Giuleşti cu porţile închise. În plus, clubul a fost sancţionat cu 60.000 de lei, adică în jur de 15.000 de euro.

Motivul? Incidentele create de suporterii giuleşteni la meciul cu FC Braşov, cînd au aruncat cu torţe. Una dintre aceste torţe a lovit o tînără de 18 ani, care stătea în galerie, provocîndu-i arsuri pe 20 la sută din suprafaţa corpului, inclusiv pe faţă. Respectiva fană a fost imediat transportată la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Prin această decizie, practic, fanii Rapidului nu vor mai putea intra pe Giuleşti pînă, cel mai devreme, la jumătatea lunii septembrie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
krystyan001
krystyan001  •  28 Mai 2011, 17:00

federatie nenorocita care imparti dreptatatea dupa reguli numai de tine stiute pe dinamo la finala cupei de ce nu va-ti suspendat pt torte, lafel si pt steaua voi sunteti cei mai rai dintre toti sunt de acord cu suspendarea, dar fiti drepti si suspendati si pe dinamo pt finala, si pe alte echipe cand arunca dar nu ve-ti face asa, ca voi sunteti prea negrii in cerul gurii

pancu_mereu_idolul_meu
pancu_mereu_idolul_meu  •  27 Mai 2011, 23:52

SA-TI SLOBOZESC MOACA MITICA PROSTU DE LA LIGA

pancu_mereu_idolul_meu
pancu_mereu_idolul_meu  •  27 Mai 2011, 23:46

lpf e compusa din cacati pupinduristi care nu judeca la fel cazurile pt toate cluburile si care le suge pulile la spurcati si la javre FUTU-VA-N GURA DE HOTI PENALI SA PLECATI DRACU TOTI VRETI PERFORMANTA IN ROMANIA;PAI DE UNDE MA RATATILOR ORDINARI DACA NU LASATI ECHIPELE SA FIE SUSTINUTE SA-TI DAU LA MUIE DRAGOMIR HODOROG JEGOS CE ESTI DISPARI DRACU DIN FOTBAL CA IL DISTRUGI DE TOT CRETINULE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează