FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Rapid negociază un nou transfer surprinzător din Superligă. Reușește Șucu să îl aducă de acum?

Mino Sota // FOTO: Imago
Mino Sota // FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 03 ianuarie 2024 10:04 / Actualizat miercuri, 03 ianuarie 2024 14:13

Rapid vrea să bifeze al patrulea transfer al iernii: mijlocașul central japonez Mino Sota (29 de ani), de la Hermannstadt

După ce în această perioadă de transferuri s-a întărit în ofensivă cu Florent Hassani, Ermal Krasniqi și Borisav Burmaz, formația italianului Cristiano Bergodi vrea un jucător și în linia de mijloc, iar Mino Sota e alesul giuleștenilor. 

Radu Drăgușin la Tottenham? Șumudică l-a scanat și e convins: „Se vede după fața lui... Eu nu prea mă înșel”
TRANSFER
Radu Drăgușin la Tottenham? Șumudică l-a scanat și e convins: „Se vede după fața lui... Eu nu prea mă înșel”

Un nou transfer pregătit de Rapid: îl vrea pe Mino Sota de la Hermannstadt. Acum sau de la vară

Niponul a intrat în ultimele 6 luni de contract cu echipa din Sibiu, iar Rapid vrea să profite. Din informațiile Gazetei Sporturilor, în zilele următoare vor avea loc discuții între reprezentații celor două cluburi. 

Rapid are în acest moment două variante pentru sibieni: fie cluburile ajung la un acord pentru un transfer pe o sumă modică, fie Rapid împrumută un jucător până la vară, fără să dea bani pentru japonez. 

Dacă nu se ajunge la un acord cu Hermannstadt, oficialii Rapidului vor negocia direct cu reprezentații jucătorului, iar acesta va ajunge la vară în Giulești, din postura de jucător liber de contract.

700.000 de euroe cota lui Mino Sota, potrivit transfemarkt

Mino Sota este jucător de bază la Hermannstadt, club la care joacă din iulie 2021, când a fost adus de la Metalogoblus, unde petrecuse trei ani. În acest sezon, mijlocașul central a bifat 22 de prezențe, reușind un gol. În total are 94 de meciuri și o reușită pentru sibieni. 

Dacă va pleca, Sota va fi al doilea mijlocaș central pe care Hermannstadt îl pierde în această iarnă, după ce ghanezul Baba Alhassan (23 de ani) a semnat cu FCSB, pentru 600.000 de euro.

Dacă va ajunge la Rapid, Mino Sota va avea o concurență serioasă. Va lupta pentru un loc de titular cu Alexandru Albu, Răzvan Oaidă, Mattias Kait și Cătălin Cîrjan.

Rapid discută și cu Damjan Djokovic

Sota nu e singurul mijlocaș de care se interesează Rapid. Pe listă e și croatul Damjan Djokovic (33 de ani). Acesta nu mai intră în vederile lui Gigi Becali și ar putea ajunge gratis la formația lui Bergodi în această iarnă.

VIDEO Primul interviu al lui Krasniqi după transferul la Rapid: „Vreau titlul"

Citește mai multe știri despre Rapid:

A plecat de la Rapid și a semnat în Spania » Mesaj emoționant pentru fani: „Cea mai frumoasă aventură din carieră”
TRANSFER
A plecat de la Rapid și a semnat în Spania » Mesaj emoționant pentru fani: „Cea mai frumoasă aventură din carieră”
Motivul rupturii dintre Horațiu Moldovan și Rapid » De ce portarul vrea să plece imediat din România
RAPID
Motivul rupturii dintre Horațiu Moldovan și Rapid » De ce portarul vrea să plece imediat din România

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (6)
unurtr
unurtr  •  03 Ianuarie 2024, 15:06

Jucători luați haotic... S-a luat Țumu, Sony, s-a luat ce a aruncat CFR, pe Krasnici care nu mai juca la CFR, acum se ia un mijlocaș în disperare, Borja Valle aruncat ca pe o măsea stricată... Nu e nicio idee... Trebuie adus Florin Manea care uite ce face, dintr-un necunoscut ca Drăgușin îl face cel mai mare transfer din istoria României, mai mare ca Hagi!

Normal
Normal  •  03 Ianuarie 2024, 13:28

Un jucator foarte bun, el a tinut mijlocul Sibiului !

pain89
pain89  •  03 Ianuarie 2024, 12:03

ar fi un transfer foarte bun, e baiat serios si foarte luptator pe teren, la fel ca Takayuki Seto. E unul din cei mai constanti jucatori din campionat.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează