FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID-U CLUJ

VIDEO + FOTO Ce nu s-a văzut la TV în derby-ul Rapid-U Cluj: Carla's Dreams, aplaudat la scenă deschisă + Neluțu Sabău, ironizat

Foto: Raed Krishan (GSP) +36   FOTO
Foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de , , - Publicat luni, 27 noiembrie 2023 22:23 / Actualizat luni, 27 noiembrie 2023 22:24

Cel mai vechi derby din România, cu o istorie de 90 de ani, Rapid-U Cluj, a venit la pachet cu spectacol atât în tribune, cât și pe gazon. În timp ce Moldovan, Alex Ioniță II și Papeau au fost aclamați la scenă deschisă, Neluțu Sabău a fost ironizat de suporterii fostei sale echipe.

FCSB, la un pas de un eșec major » 10 cazuri celebre în care roș-albaștrii și-au luat „țeapă” la fel
FCSB
FCSB, la un pas de un eșec major » 10 cazuri celebre în care roș-albaștrii și-au luat „țeapă” la fel

Reporterii GSP vă prezintă 7 lucruri de la Rapid- U Cluj:

1. Înapoi la vechile cluburi

Ce nu s-a văzut la TV în derby-ul Rapid-U Cluj: Carla's Dreams, aplaudat la scenă deschisă + Neluțu Sabău, ironizat

Retras din activitate, Gabi Tamaș nu poate sta departe de stadion. A fost pe Arena Națională pentru meciul României cu Elveția, iar în această seară a venit în Giulești, pentru a urmări partida fostelor sale echipe. 

Pentru o scurtă perioadă, fostul internațional a fost rapidist. Înaintea meciului, Gabi s-a întreținut preț de câteva minute cu oficialii lui U Cluj, club la care a evoluat în ultima parte a carierei.

2. Claudiu Petrila, idolul copiilor

Ce nu s-a văzut la TV în derby-ul Rapid-U Cluj: Carla's Dreams, aplaudat la scenă deschisă + Neluțu Sabău, ironizat

Accidentat, Claudiu Petrila nu a evoluat nici luni seară pentru Rapid. Mijlocașul vine însă ca de fiecare dată la stadion pentru a urmărit live meciurile echipei sale. Prezențele sale la stadion sunt gustate din plin de copii, care îl solicită mereu pentru poze și autografe. De fiecare dată fostul jucător al CFR-ului răspunde prietenos.

3. Ioan Ovidiu Sabău, aclamat și apoi ironizat

Ce nu s-a văzut la TV în derby-ul Rapid-U Cluj: Carla's Dreams, aplaudat la scenă deschisă + Neluțu Sabău, ironizat
Rapid - U Cluj/ foto: Raed Krishan (GSP)

Fost jucător important al Rapidului, Ioan Ovidiu Sabău nu a fost uitat de suporterii giuleșteni. Acesta a fost aplaudat încă de la încălzire de fanii care au umplut giuleștiul, ba chiar a și intrat în dialog pentru câteva minute cu cei care se aflau deasupra băncii „studenților”. 

Totuși, după ce U Cluj a încasat două goluri, antrenorul a fost ironizat de unii suporteri: „Neluțu, hai în tribună, e mai comod! Neluțu, dacă mai luați una, nu mai ieșiți la pauză”.

4.  Gazon „dalmațian”

Temperaturile scăzute din ultima vreme lasă urme pe suprafața de joc din Giulești. Mult timp cel mai bun gazon din țară, astăzi nu se prezintă în condiții excelente. Fragil și cu multe pete. 

Iarba de pe Giulești pare să ducă greu anotimpul rece, iar veștile pentru Bergodi și ai săi nu par să fie excelente până în pauza de iarnă, dat fiind faptul că Rapidul mai are în 2023 două meciuri acasă, cu CFR în Cupă și Voluntari în L1.

5.  Ținta pe Chipciu

De departe jucătorul cel mai taxat din tabăra clujenilor a fost Alex Chipciu. Trecutul și apropierea de FCSB nu au fost uitate în Giulești. Fostul număr 7 al FCSB-ului a fost de multe ori huiduit, n-a fost scăpat nici în drumul spre vestiare, nici măcar când a schimbat fanionul cu Cristi Săpunaru, înaintea jocului.

6. Aplauze pentru Carla's Dreams

Ce nu s-a văzut la TV în derby-ul Rapid-U Cluj: Carla's Dreams, aplaudat la scenă deschisă + Neluțu Sabău, ironizat

La pauza partidei, organizatorii au pregătit un moment special dedicat Centenarului. Pe ecranele stadionului a fost proiectat videoclipul, iar în boxe s-a auzit tare noua melodie a lui Carla's Dreams. Un hit printre rapidiști, o melodie care a prins bine și în zona de social media, având pe YouTube aproape 400.000 de vizualizări. Momentul a fost apreciat de suporteri, care au aplaudat puternic la final.

7.  Moldovan - eroul unei calificări

După prestațiile de excepție din calificările pentru EURO, Horațiu Moldovan a fost cel mai ovaționat jucător din lotul Rapidului alături de Alex Ioniță II și Papeau. ”Moldo” a avut parte de mai multe momente în care publicul i-a scandat numele alături de ropote de aplauze. 

În startul meciului, crainicul a adus aminte de contribuția sa la calificare, ca mai apoi, în debutul actului secund, tot stadionul să-l aclame.

Citește și alte știri:

Burcă pleacă de la Dinamo » Premieră în România: Ovidiu își alege succesorul + Cu cine vrea Red&White să oprească valul de „hate”

Anghel Iordănescu exultă după calificarea la EURO 2024: „O performanță fantastică, excepțională! Depășește cu mult ceea ce oferă fotbalul românesc”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  28 Noiembrie 2023, 07:41

Sa nu te bucuri de raul altuia ca nu se stie ce te asteapta. E treaba de educatie.

cirus11
cirus11  •  27 Noiembrie 2023, 22:44

Sabau nu are timp de ironii, e ocupat sa castige meciuri

Vezi toate comentariile (2)
Comentează