FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - ASTRA, JOI, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Rapidiştii despre eurogolurile lui Matici şi Ioniţă: "Aşa nu ne contestă nimeni" ;)

Alexandru Ionita, Ionita, Rapid
Alexandru Ionita, Ionita, Rapid

Articol de , - Publicat marti, 16 martie 2010 00:00

Eurogolurile au devenit marcă înregistrată în Grant, Ioniţă şi Matici reuşind nişte execuţii extraordinare în ultimele două etape

Giuleştenii au obţinut 6 puncte în ultimele două etape, cu două goluri de senzaţie, reuşite de Darijan Matici, cu Timişoara, şi de Alexandru Ioniţă, în partida de duminică, cu Alba Iulia, ambele meciuri fiind cîştigate cu 1-0. Antrenorul Nicolae Manea glumeşte şi spune că asta e singura variantă ca nimeni să nu mai conteste victoriile giuleştenilor: "Dacă înscriem de la 30 de metri, nu mai poate să zică nimeni nimic. Să dea Domnul să o ţinem tot aşa!".

Fostul portar din Grant, Rică Răducanu, spune că ăsta e Rapidul: "Domne, băieţii joacă pentru spectatori, aşa cum a fost mereu în Giuleşti! Decît 5 goluri urîte, mai bine unul frumos. Ce s-ar fi întîmplat dacă eram eu în poartă? Păi, ce dracu' să apăr? Eu nici nu mă mai aruncam, cel puţin nu mă mai murdăream. Scoteam mingea din plasă şi mă duceam la cel care a şutat: «Bravo, tăticu', felicitări!»".

40 de goluri a marcat Rapid în acest campionat, fiind cea mai prolifică echipă din Liga I. Următoarea este Poli Timişoara (31 de goluri)

"Ambele goluri au fost fantastice! Rar mi-a fost dat să văd aşa ceva. Dacă batem mereu cu 1-0, e perfect"
COSTIN LAZĂR, căpitan Rapid

"Le-am zis colegilor: «Bă, mai terminaţi, naibii, cu şuturile astea, că începe lumea să ne ia la ochi, o să zică după aia că e ceva suspect. Nu vedeţi că sînt croiţi pe noi?»"
MIRCEA BORNESCU, portar Rapid

Iancu s-a mutat la LPF
Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, s-a întîlnit ieri în secret cu Marian Iancu, patronul lui Poli Timişoara. Cei doi au avut o discuţie privată vreme de două ore în biroul şefului de la Ligă. "Nu înţelegem de ce atîtea întîlniri? Ştim că cei doi s-au văzut şi sîmbătă. Pe noi de ce nu ne cheamă la aceste discuţii?", s-au revoltat rapidiştii. Surse autorizate spun că timişorenii vor încerca să conteste modul în care s-au făcut transferurile la AMFB, asta deşi toată săptămîna trecută Mitică a susţinut că nu acolo e problema, ci la vizele fotbaliştilor de la LPF. Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor va analiza azi cazul.

- Nicolae Manea e mulţumit de evoluţia lui Ioniţă de la Alba Iulia: "De data asta mi-a plăcut, sper să rămînă în continuare serios, nu cum s-a întîmplat în primele etape". După primele trei etape ale returului, Manea îl criticase: "Dacă nu-şi revine, va fi huiduit".
- Joi, la partida cu Astra, Ilie Iordache îi va lua locul în primul "11" lui Ovidiu Herea, care a încasat duminică al patrulea cartonaş galben al sezonului şi va fi suspendat.
- Adrian Iencsi şi Octavian Ionescu au împlinit ieri 35, respectiv 20 de ani. Cei doi au fost sărbătoriţi la finalul antrenamentului de aseară, cînd colegii le-au cîntat "La mulţi ani!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
 •  16 Martie 2010, 12:44
Postat de pe 16 Martie 2010, 12:03

Bai voi n-aveti fata de campionat Mi-ar fi si rusine sa tin cu rapidu o echipa de cersetori adevarati care la cea mai mica atingere is pe jos. Forza Alba!

mah baiatule tu esty distrus tare de tot.... cum dracu sa poti tine tu cu rapid cat esty doar un miel bland....si asa vine pastele ar trebui sa te sacrifice astia si pe tine :P..pt unu....asta fan alba iulia....

 •  16 Martie 2010, 12:03

Bai voi n-aveti fata de campionat Mi-ar fi si rusine sa tin cu rapidu o echipa de cersetori adevarati care la cea mai mica atingere is pe jos. Forza Alba!

 •  16 Martie 2010, 10:19

PFfff, are Herea un ghinion saracul. Macar poate cu pauza asta sa isi revina de tot, avem nevoie de el. Cat despre Manea, cu tot respectul, nu a procedat corect cu Ionita. Cand joci cu un singur varf pe post de pivot si el isi da sufletul in primele 3 meciuri, chiar daca nu da gol, nu ai voie sa il ameninti ca va face banca si va fi huiduit. Urat din partea lui Manea.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează