FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapidiştii îl laudă pe Renan: "E genial, peste Sînmărtean!"

Articol de - Publicat sambata, 23 iunie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 22 iunie 2012 20:18

Giuleştenii s-au convins după doar cîteva zile de calităţile brazilianului Renan Silva, pe care îl consideră cel mai tehnic jucător din Liga 1

Ioan Ovidiu Sabău şi Marian Rada nu au fost degeaba în Brazilia! L-au adus pe Renan Silva (23 de ani) şi au mai ochit şi alţi tineri carioca pe care să-i ia în Giuleşti în perioada următoare. Dar singurul transfer cert de pînă acum şi-a fermecat deja colegii cu driblingurile şi cu pasele sale. "Nu am mai jucat alături de un fotbalist atît de tehnic. Au mai fost şi sînt brazilieni la noi în campionat, dar nici unul ca Renan. E chiar mai bun decît Sînmărtean, pur şi simplu nu poţi să-i iei mingea!", declară alb-vişiniii la unison.

Corleone îl consideră "circar"
Şi Constantin Zotta e încîntat de perla adusă în Grant şi crede că George Copos a făcut o afacere extraordinară: "E un jucător foarte bun, dacă îl luam din campionatul nostru toţi ar fi cerut cel puţin 3 milioane. Atît de bun e". Singurul care nu-i impresionat de brazilian este Dumitru Dragomir, preşedintele LPF: "Ce e cu Renan ăsta?! Ce dacă i-a dat mingea printre picioare lui Ronaldinho?! E doar un circar!".

"Sînt foarte fericit că l-am luat pe Renan. Trăieşte pentru fotbal, va fi mai bun decît Wesley, vă garantez eu. E doar meritul lui Neluţu Sabău pentru transfer, el l-a descoperit"
George Copos, finanţator Rapid

250.000 de euro a plătit Rapid pentru 50% din drepturile federative ale brazilianului

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (14)
bogdan1407
bogdan1407  •  24 Iunie 2012, 18:57

sa vedem in meciuri oficiale..cu vaslui,dinamo,cfr..cat de tehnic e renan:)

catzulinho
catzulinho  •  24 Iunie 2012, 13:39
Postat de costello_rapid pe 24 Iunie 2012, 06:17

dragomir ????un fost militian prost si circar mediocru....in rest mitica la puscarie si multamwie5teOAIA

Stai linistit ca informatia aia cu ce spune Dragomir e pusa cu intentia de a crea discutii pe seama ei, nu ca ar durea pe cineva de ce spune Dragomir...acest muc numit COrleone nu se pricepe sa dea pronosticuri decat la steaua ca il stie pe cioban...

costello_rapid
costello_rapid  •  24 Iunie 2012, 06:17

dragomir ????un fost militian prost si circar mediocru....in rest mitica la puscarie si multamwie5teOAIA

Vezi toate comentariile (14)
Comentează