FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - RAPID 3-0

Rapidiştii îşi scot pălăria în faţa echipei lui Grigoraş: "Ne-au bătut cei mai buni din Liga 1"

Oltenii au fost mereu peste giuleșteni. FOTO Mediafax
Oltenii au fost mereu peste giuleșteni. FOTO Mediafax

Articol de , - Publicat luni, 28 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 27 noiembrie 2011 23:14

Alb-vişiniii spun că n-au nici o scuză pentru înfrîngerea de la Tîrgu Jiu şi se întrec în laude la adresa adversarei de sîmbătă. "E un eşec usturător, dar vreau să cred că a fost doar un accident. După modul în care am evoluat, putem spune că am scăpat uşor. Am fi putut lua o căruţă de goluri. Am fost dominaţi la toate capitolele, am prins cea mai proastă zi posibilă, iar gorjenilor le-a ieşit totul! Domnul Grigoraş merită toate laudele pentru ce a făcut acolo, Pandurii e cea mai bună echipă din Liga 1 la ora asta, practică cel mai frumos fotbal!", a spus Dani Coman.

"Poate că nu sîntem o echipă mare"
Fundaşul dreapta Rui Duarte, cunoscut ca un fotbalist ce nu se menajează atunci cînd face declaraţii, a zis: "Sîntem foarte supăraţi pe noi, pentru modul în care ne-am prezentat. O echipă mare nu poate să piardă într-o asemenea manieră. Dar poate nu sîntem aşa mari cum ne credem noi! Trebuie să schimbăm ceva în jocul nostru dacă vrem să ne mai gîndim la titlu".

"Campionatul e lung şi mai sînt multe puncte puse în joc. Nu trebuie să facem o tragedie din acest eşec, sper să fi învăţat ceva din această înfrîngere"
Rui Duarte, fundaş Rapid

"Nu mă aşteptam să cîştigăm cu acest scor. Am bătut una dintre cele mai puternice echipe din campionat. Noi ne propunem locul 10, orice clasare mai sus e o mîndrie pentru noi"
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

Gorjenii, superiori clar
Pandurii - Rapid
6 ocazii 1
56% posesie 44%
13 şuturi la poartă 13
6 şuturi pe poartă 3

Revine Surdu
După ce în prima etapă din Europa League, la Tel-Aviv, a fost eliminat, Romeo Surdu va putea fi folosit din nou de Răzvan Lucescu. Atacantul şi-a ispăşit cele trei meciuri de suspendare şi e apt pentru revanşa de miercuri, cu Hapoel, programată pe Naţional Arena, de la ora 22:05. În schimb, tehnicianul din Grant nu-l va putea folosi pe Alexa, care a fost eliminat la Varşovia, în runda precedentă.

Herea nu e grav
Deşi s-au temut că Ovidiu Herea nu va mai putea evolua în acest an, el părăsind terenul la Tîrgu-Jiu accidentat, rapidiştii au primit ieri o veste bună. Mijlocaşul a efectuat un RMN şi s-a dovedit că a suferit doar o contuzie puternică şi că are apă la genunchi. Herea s-a menajat la antrenamentul de ieri, iar azi va lucra în sala de forţă. Medicii speră ca el să devină apt de joc pînă la partida cu Sportul, programată la finalul săptămînii.

inbox
- La Tîrgu-Jiu, Mihai Roman a revenit pe teren după o absenţă de 7 săptămîni cauzată de o ruptură musculară. Mijlocaşul s-a accidentat în partida cu PSV Eindhoven, care s-a disputat pe 30 septembrie!
- Răzvan a fost trimis în tribună şi aproape sigur va fi suspendat pentru două etape, el fiind la a treia eliminare din acest sezon. Astfel, antrenorul nu va avea voie să stea pe bancă la partidele cu Sportul, în Giuleşti, şi de la Galaţi, cu Oţelul.
- Bozovici şi-a ispăşit etapa de suspendare la Tîrgu-Jiu şi va putea evolua împotriva Sportului Studenţesc, în etapa viitoare.
- Partida Rapid - Hapoel Tel Aviv, din Europa League, va fi condusă la centru de Zsolt Szabo, din Ungaria.


Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (22)
panconecaca2
panconecaca2  •  29 Noiembrie 2011, 20:26
Postat de snoopmind pe 29 Noiembrie 2011, 13:30

taci penalty inventat

:)))

snoopmind
snoopmind  •  29 Noiembrie 2011, 13:30
Postat de panconecaca2 pe 29 Noiembrie 2011, 11:48

Are dreptate Dani Coman...Si Legia Varsovia e cea mai buna echipa din Europa League si joaca cel mai frumos fotbal (deocamdata)...de maine probabil cea mai buna echipa va fi Hapoel !!!!

taci penalty inventat

biancorossi
biancorossi  •  29 Noiembrie 2011, 12:17

5. Pandurii Tg. Jiu 15 7-4-4 23 - 15 25p V-au batut astia, nu cea mai buna echipa din campionat. Aia sunt altii. Stati prost cu gandirea, cu fairplayul si cu bunul simt.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează