FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC VASLUI

Rapidul lui Răzvan Lucescu a început cu dreptul: 3-0 cu FC Vaslui

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 22 iulie 2011 20:28

Rapid şi FC Vaslui au dat startul noului sezon din Liga 1, într-o partidă ce s-a desfăşurat în Regie, fără spectatori. Răzvan Lucescu a mizat în partida de debut pe cinci jucători aduşi în această vară, iar pe bancă se regăsesc alţi doi jucători aduşi în ultima perioadă de transferuri.

În tribune s-au aflat şi Vasile Avram, şeful CCA, şi fiul său, arbitrul Marius Avram, dar şi mai mulţi oficiali şi arbitrii de la Campionatul European Under-19.

La pauză, giuleştenii conduceau deja la o diferenţă de două goluri, reuşitele alb-vişiniilor fiind semnate de Ciprian Deac şi Romeo Surdu. Vasluienii au înscris şi ei o dată, prin Cânu, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. 

Repriza a doua a început în nota de dominare a alb-vişiniilor, iar din minutul 68 vasluienii au evoluat cu un om mai puţin, după eliminarea lui Milanov. Din acel minut, meciul a curs la o singură poartă, a lui Cerniauskas, deşi elevii lui Viorel Hizo au avut cîteva trsăriri pe atac. Herea şi-a adus aminte de ce a ieşit golgeterul Rapidului în sezonul trecut şi şi-a trecut numele pe lista marcatorilor, în minutul 88.


Rapid - FC Vaslui
Stadion Regie, 18:30, DigiSport
RAPID: D. Coman - Rui Duarte, Marcos Antonio, Burcă, Bozovici - I. Apostol, Alexa, Herea - Deac, Cassio, Surdu.
Antrenor Răzvan Lucescu.
Rezerve: Straton, N. Grigore, Şt. Grigorie, Pancu, Oros, Teixeira, Roman

FC VASLUI: Cerniauskas - Milanov, Cînu, Papp, Bălace - R. Costin, Pavlovici, Wesley, L. Sînmărtean - Adailton, Yero Bello
Antrenor Viorel Hizo
Rezerve: Puia, Zmeu, Farkas, Milisavljevici, Temwanjera, Jovanovici, Buhăescu

Arbitru: Ovidiu Haţegan (Arad) Asistenţi: Cr. Nica (Ploieşti), A. Oniţa (Constanţa)

20 de ani au trecut de la ultima înfrîngere a Rapidului în prima etapă, pe teren propriu. În august 1991, giuleştenii au pierdut cu Steaua (1-2)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (157)
haxor
haxor  •  22 Iulie 2011, 21:41
Postat de aliciuc pe 22 Iulie 2011, 20:10

Deac trebuia sa primeasca al doilea galben cand l-a imbrancit pe atacantul vasluian! Alexa rosu direct pentru lovitura cu cotul! Dar Hategan l-a eliminat pe Milanov in conditiile in care Bozovici juca mingea de jos, trebuia oprit meciul, nu lasat sa se roteasca ca un titirez si orice atingere sa fie periculoasa pentru integritatea lui Bozovici! Rusine domnul Hategan impreuna cu asistentii tai! Sa nu calci pe la Vaslui, nu mai ai voie sa arbitrezi!

taci ca au jucat urat si in LC da francezu si croatu afara jumatate de echipa daca prostàanu de Hizo nu aduce alt stil de joc si o alta mentalitate! Eu inteleg prin joc agresiv altceva se pare ca Hizo le-o indicat sa joace ca pe vremuri meciurile Steaua, Dinamo cand se calcau in picioare. :-)) Hizo am spus de mult ca nu e de FC Vaslui dar in fine Porumboiu pe banii lui face ce vrea dar sa nu mai vina si sa boceasca ca nu-l lasa nu stiu cine sa joace cu asemenea antrenori,...

malakian
malakian  •  22 Iulie 2011, 21:31

surdule, tata, la steaua de ce nu jucai asa? :)) Felicitari Rapidului, are echipa adevarata. Asta e tiki-taka, nu turca pe care o joaca Steaua

mariusrapid1923
mariusrapid1923  •  22 Iulie 2011, 20:40

ole ole multumim Rapidule!!!sper sa facem ceva cu tricourile alea ca sunt de toata jena!in rest aratam f bine!FZR!!!

Vezi toate comentariile (157)
Comentează