FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapidul rupt în două! "În momentul de faţă, la Rapid sunt două tabere!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 15 august 2014 18:00

Ofiţerul de presă al celor de la Rapid, Lucian Ionescu, a discutat despre situaţia de la club după preluarea pachetului majoritar de acţiuni de către omul de afaceri Valerii Moraru.

"În momentul de faţă la Rapid cred că e mult spus două tabere, ci mai degrabă două grupuri. Este un grup de angajaţi care continuă munca începută în Liga a II-a, pentru că este şi acum greu chiar dacă suntem în Liga I. Şi mai este un grup de persoane care probabil încearcă să construiască ceva, dar care în unele decizii se pripesc neştiind în realitate ce este acum la club.

Chiar s-au dorit unele schimbări, există unele contradicţii, însă la un moment dat lucrurile pot intra pe un făgaş normal pentru că toţi trebuie să slujim Rapidul şi să ducem barca înainte", a declarat Lucian Ionescu în cadrul unei conferinţe de presă.

Ofiţerul de presă al rapidiştilor a discutat şi despre Ion Butoi, cel care l-a adus la echipă pe Valerii Moraru, şi care nu are nicio funcţie în cadrul clubului, informează Mediafax.

"Este anormal ca acest club să fie reprezentat de persoane care nu au o funcţie oficială la Rapid. Din cîte am înţeles de pe la Jandarmerie şi din alte locuri, dînsul s-a prezentat în cîteva rînduri drept preşedintele Rapidului. Nu ştim, poate că va fi la un moment dat sau poate nu preşedintele Rapidului. Însă în acest moment Rapid are un alt preşedinte, pe Nicolae Manea. E frustrant însă să vorbească acum în numele Rapidului o persoană care, atunci cînd eram împinşi abuziv în Liga a II-a, dînsul reprezenta acel club (n.r. - Concordia Chiajna) care nouă ne făcea rău. Domnul Butoi este consilierul domnului Moraru şi atît", a mai precizat Lucian Ionescu.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
nicktns
nicktns  •  16 August 2014, 17:05
Postat de khal_37 pe 15 August 2014, 21:55

daca statul si sistemul nu v-ar fi promovat abuziv in liga 1 acum stateai si te holbai la televizor si ziceai: Uite mama Steaua, si stateai la rontait cacareze(care vad ca-ti plac asa mult) iar dupa aia mergeai sa platesti o oaie, sau o mioare(am observat ca esti si zoofil atractia fata de ovine fiind mai mult decat evidenta). Asa ca du-te mai distrusule si te culca si nu vorbi tu de Steaua, nici de bine, nici de rau ca nu e de nasul tau. Poti vorbi de Tarlungeni, Clinceni sau Berceni care sunt de talia voastra.

Atata timp cat voi vorbiti in zona altor echipe => ca sunteti obsedati, cat despre stat si politic care promoveaza dupa degete, mai gandeste putin cu acel cap care are creier! La povestea cu zoofilia am o intrebare, pot s-o ti-o pun, d-le berbec?

ortega
ortega  •  16 August 2014, 09:20
Postat de badeadorian pe 15 August 2014, 22:37

Ai habar ca suferi de Bipolar Disorder ? . Fa-ti un bine si du-te la medic .. Sfat gratuit si uman .

Și ce să-i facă medicul ? Eventual să-l împuște , că e iremediabil ...

dihorul
dihorul  •  16 August 2014, 06:40
Postat de dankressman.1.1.1.. pe 15 August 2014, 22:53

Etete la bronetu' :):):)Nu stiu ce pastile ai luat daca ai inceput sa pui diagnostice..poate ar trebui sa iei pastile si de schimbarea profesiei...eventual de schimbarea specialitatii...probabil ca la urmatorul raspuns te crezi ceva intre ortoped si zugrav! Nu amesteca bah...aderall cu machiala ca da reactii ciudate...

Nu dau sfaturi medicale dar pot sa iti spun ca prostia nu se trateaza, mai ales cand suferi si de sindromul ovinei fustrate ce sta numai pe paginile unde se vorbeste despre Rapid... Poate prinzi magarul beat la stana intr-o seara si ti-o pune, ar fi singura ta sansa, ca o mioara ce esti, sa nu mai dai lana pura virgina. Toti stim ca lana pura virgina provine de la mioarele urate ca tine....

Vezi toate comentariile (24)
Comentează