FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - SLAVIA PRAGA

Răspunsul lui Devis Mangia pentru fanii care l-au apostrofat la amicalul cu Slavia Praga: "Să nu luăm acest meci în considerare"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 12 noiembrie 2017 16:14

Craiova a vrut, inițial, să inaugureze noul "Ion Oblemenco" cu FCSB, dar meciul s-a jucat totuși la Turnu Severin, iar "juveții" au pierdut cu 5-2. Oltenii au deschis arena de 5 stele cu Slavia Praga, campioana en titre a Cehiei, și alb-albaștrii au luat bătaie cu 4-0. (detalii + foto de la meci, aici)

Dintre cei 30.000 de oameni de pe stadion, aproape jumătate au plecat după golul al treilea al adversarilor, după ce i-au apostrofat spre ieșire pe elevii lui Devis Mangia. Oltenii n-au suportat umilința la inaugurarea mult așteptată a stadionului.

Antrenorul italian, care a auzit injurii asemănătoare și la ultimul meci de la Severin, a continuat pe linia de a se apăra pe el și pe jucători și de a-i aprecia pe fani:

"Sărbătoarea a fost pentru club și pentru suporterii craioveni și trebuie să rămână așa. Acest meci nu trebuie luat în considerare, trebuie văzut ca un test. A fost și un mod de a evalua nivelul la care ne aflăm. Este o perioadă în care trebuie să analizăm și să îmbunătățim numărul situațiilor de a înscrie și de a le micșora pe cele de a primi gol.

Am avut probleme cu jucătorii, indisponibilități, i-am pus în teren pe cei pe care i-am avut la dispoziție. De o lună și jumătate nu ne bazăm pe toți jucătorii, de aceea și cu Slavia am apelat la mulți copii", a declarat Mangia. 

"În privința calității adversarei, trebuie să recunoaștem, să fim obiectivi, Slavia este o echipă bună, solidă, se bate iar la titlu în Cehia și are un parcurs bun în Europa League"
Devis Mangia, antrenor U Craiova

PROBLEME

Mangia are probleme de efectiv. Și vineri seară, Popov i s-a accidentat din start. "Apoi, și Kelici, și Mitriță au avut de suferit. Și Calancea are o problemă la un cot și nu am riscat. Au intrat Mitrovici și Popescu și-au jucat bine. Ne-au lipsit Rossi, Burlacu, Băluță, Zlatinski, Bancu și Screciu.

Nu mă gândesc acum la transferurile din iarnă, sunt preocupat să facem treabă cu ce avem acum la dispoziție", a comentat italianul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
suporterucv
suporterucv  •  12 Noiembrie 2017, 21:56

Din pacate jucatorii, dar si ANTRENORUL, nu s-au ridicat la nivelul evenimentului, si aici nu ma refer la scor, ci la maniera de joc in general. Se pare ca, din pacate, inca aceasta echipa nu-si merita suporterii !!! Asta e...mergem inainte cu sustinerea...alta varianta nu avem !!

observator_federal
observator_federal  •  12 Noiembrie 2017, 21:31
Postat de stefy29 pe 12 Noiembrie 2017, 18:27

antrasta mare magiunia asta. Ba P.A.P.A.G.A.L.U.L.E. tu antrenezi niste junghiuri la o echipa fara trecut si nu tresiie luat niciun meci in considerare. Auzi ca nu trebuie luat in considerare meciul asta. Ala cu Steaua trebuie luat ? La voi ar trebui luate in considerare doar meciurile cu echipele sustinute de primarii. C.L.O.N.E.L.O.R. ras si batjocura sunteti!

Ești dezinformat și confuz... Citește și tu altceva decät spicuiri din "deciziile" lui Gigi și aroganțele lui Meme. Universitatea Craiova și-a recăpătat toate elementele definitorii - denumire, siglă, culori, palmares (exceptând cupa câștigată în perioada ilegitimă a lui Mititelu). Are acum și stadion ultramodern și, ca întotdeauna, publicul cel mai numeros din campionatllll. Tu susții o echipă care se identifică doar cu patronul și banii lui: jalnic!

observator_federal
observator_federal  •  12 Noiembrie 2017, 21:22
Postat de addriann pe 12 Noiembrie 2017, 17:08

S-a vazut o diferenta mare de valoare intre cele 2 echipe, inca din prima repriza ! Totusi, cehii nu au dorit sa faca schimbari pana in minutul 80, cand scorul era 4-0 ... Organizatorii merita ,, felicitari" pentru alegerea echipei din Cehia... A fost mai mult decat un simplu meci amical, iar cehii au invins clar, fara sa aibe macar vreo vedeta in echipa...

Pun și eu o întrebare, că te văd expert, cu câte vedete v-ați confruntat în luptă cu faimoasele adversare din grupa voadtră de Europa League? Zii măcar două din fiecare echipă...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează