FOTBAL  »  Superliga  »  

Răspunsul lui Ovidiu Ioanițoaia la acuzele lui Ionuț Chirilă: “Aberațiile lui mai degrabă mă amuză decât mă indignează. Sunt elucubrațiile unei minți deranjate”

Articol de - Publicat joi, 17 august 2017 19:30

Directorul Gazetei, Ovidiu Ioanițoaia, îi răspunde lui Ionuț Chirilă, care l-a acuzat că a avut un rol în demiterea sa de la Concordia Chiajna, ca parte a unei “conspirații” a lui Mircea Lucescu.

“Îi asigur pe cititori, sub cuvânt de onoare, că n-am avut niciun amestec, sub nicio formă, nici la venirea lui Chirilă la Chiajna și nici la plecarea lui. Ca unul care locuiesc în comuna Chiajna de 15 ani, îl cunosc și îl apreciez pe primarul Mircea Minea, cel care ține în viață echipa Concordia, dar n-am avut niciodată cu dânsul relații care să-mi permită să influențez numirea sau demiterea unui antrenor. Orice altă interpretare e o speculație și, în ultimă instanță, o prostie.

Revenind la aberațiile lui Chirilă, ele mai degrabă mă amuză decât mă indignează. Le consider produsele unui personaj trist, elucubrațiile unei minți deranjate. În opinia mea, Chirilă trăiește o dramă, el imaginându-și în delirul lui că e altcineva decât e. Și dacă admitem, prin absurd, că eu l-am dat afară de la Chiajna, întreb dacă tot eu l-am dat de la Jiul, de la UTA, de la Iași și, mai nou,  de la Tg. Mureș, care i-a arătat ușa după doar trei săptămâni!? Din respect pentru memoria lui Ioan Chirilă, mă opresc aici. Nu înainte de a-i aminti fiului său că nu poate trăi o viață din faptul că în urmă cu 20 de ani a crescut generația lui Hîldan, Fl. Petre sau Tararache. Ca să ajungi antrenorul care se crede Ionuț Chirilă îți trebuie infinit mai mult. Între altele, un pic de bun simț și, obligatoriu, ceva caracter”, spune Ioanițoaia.

Într-un interviu exclusiv acordat Gazetei, Ionuț Chirilă - fiul fostului director al ziarului, Ioan Chirilă - l-a acuzat pe actualul director că “s-a implicat, prin pozițiile exprimate, în destituiri și numiri de antrenori în fotbalul românesc. Există articole și linii trasate pro sau contra unor antrenori și nu numai. Sunt ridicați în slăvi unii și sunt discreditați clar alții. Lucrurile astea nu sunt întâmplătoare”.

Interviul integral poate fi citit mai jos.

 EXCLUSIV Interviu uluitor cu Ionuț Chirilă, partea I: “Lucescu nu a acceptat niciodată ca eu, fiul lui adoptiv, să-i fiu superior lui Răzvan. M-a blocat în fotbal”

EXCLUSIV Ionuț Chirilă: “Am fost dat afară de Securitate. Mircea Lucescu a numit antrenori incompetenți la Dinamo și Astra să-i țină locul cald lui Răzvan”. Episodul 2

EXCLUSIV Ionuț Chirilă: “Ioanițoaia și Lucescu au un rol mare în demiterea mea de la Chiajna”. Ultima parte: ziariști de la Digi și Gazetă, considerați complici în “conspirația lui Lucescu”

 

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (46)
164609984023475
Costel Ivascu  •  21 August 2017, 16:54

Are dreptate bietul de el .!!!!

virgil79
virgil79  •  21 August 2017, 15:24

Ionut Chirila se pare ca e cam "plecat cu sorcova". Cat despre Ovidiu Ioanitoaia, i-am citit vreo 3-4 articole. Primul din curiozitate și următoarele 2-3 ca sa-mi confirm mie însumi ca scrie fad. Din păcate, chiar scrie fad.

mountytoma
mountytoma  •  18 August 2017, 16:57

pe vremuri, erau fotbalisti prosti rau care dupa meci duceau la restaurant jurnalistii de la ziarul SPORTUL, le dadeau sa manance bine, sa bea ca porcii, iar a doua zi citeai in ziar cronica meciului si mirare mare, cel mai prost jucator de pe teren era ridicat in slavi de cei care ii mancasera si bausera banii la restaurant! ziceai ca toni cristea de exemplu jucase cel putin ca beckenbauer, cand el *** isi dadea cu stangul in dreptul si mai dadea si autogol...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează