FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Raul Rusescu îi ia partea lui Gigi Becali în conflictul cu MApN: "Culegea roadele şi s-a găsit cineva să ciugulească"

Articol de GSP - Publicat marti, 20 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 20 ianuarie 2015 16:23

Raul Rusescu, atacantul Stelei, a vorbit despre problemele pe care le are echipa sa, care a fost nevoită să folosească o nouă siglă la amicalul cu Borussia Dortmund, 0-1, după ce a pierdut-o pe cea veche în dauna Armatei, conform unei decizii a ÎCCJ.
"Asta e România şi nu facem nimic s-o schimbăm. Steaua are şi va avea în continuare un patron care a investit şi o va face în continuare. Nu cred că Gigi Becali ar renunţa la Steaua. În momentul în care a început să culeagă roadele investiţiei sale, s-a găsit însă cineva să ciugulească puţin", a spus Raul Rusescu.

Patronul Stelei a fost arestat în mai 2013, după ce a fost condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare în trei dosare diferite.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  21 Ianuarie 2015, 03:08
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

a dat cu jet cald pe voi ... Raul ... ori de cate ori a avut ocazia ! l-a gaurit pe pufy ... nu stau sa-ti mai zic de cate ori ... :)

bazileon
bazileon  •  20 Ianuarie 2015, 20:16

Ar fi nemaipomenit ca un fotbalist (roman) sa zica ceva care sa-i contrarieze patronul, mai ales pe Becali, mai ales in aceasta chestiune. Dar daca nu ar fi atat prosti, cat si sclavi, nu ar fi mai bine sa taca?

piet
piet  •  20 Ianuarie 2015, 19:05

tot respectul pentru rusescu raul ca sportiv dar ca om am mari semne de intrebare .de ce? PRIMUL ESTE FAPTUL CA NU CUNOASTE ISTORIA CLUBULUI STEAUA ! daca ar stii cum a ajuns becali in fruntea stelei iar fii rusine s-a vorbeasca .apoi felul in care a fost ejectat de spanioli .( MODEL MASEA STRICATA) si nu in ultimul rind lipsa de barbatie .( MAMA M-A LOVIT MURESAN SI MI-A FACUT BUBA)

Vezi toate comentariile (11)
Comentează