FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CLUJ, AZI, 21:45, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

Război în familie » Niculescu se va lupta diseară cu naşul şi cu viitorul fin

Articol de - Publicat miercuri, 02 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 01 mai 2012 23:26

Diseară, Claudiu Niculescu se va duela nu doar cu naşul lui, Cristi Borcea, ci şi cu viitorul său fin, Dragoş Grigore


Dinamo - U Cluj e o confruntare cu multe ramificaţii sentimentale. Cea mai nouă este oferită de faptul că tehnicianul "şepcilor roşii", Claudiu Niculescu, îl va cununa la începutul lunii iunie pe fundaşul "cîinilor", Dragoş Grigore! "Cei doi sînt prieteni vechi, au făcut vacanţe împreună, alături de familiile lui Dănciulescu şi Cătălin Munteanu, iar Grigore a vrut să-l aibă ca părinte spiritual pe Claudiu.

Evenimentul va avea loc la Vaslui, iar la nuntă vor participa mai mulţi coechipieri ai lui Grigore, foşti colegi ai lui Niculescu de pe vremea cînd ultimul evolua în tricoul alb-roşu.

Idol cîndva, coşmar după ce-a plecat
Claudiu Niculescu a rămas şi acum extrem de iubit şi de apreciat de către fanii dinamovişti, fiind aplaudat mereu chiar şi din postura de jucător al Clujului. Sezonul trecut, a creat insomnii "cîinilor". A marcat de 3 ori în cele două victorii ale lui U, de fapt partide decise de el contra roş-albilor. În Ştefan cel Mare, la 4-3, a înscris de două ori, iar în retur, la 2-1, o dată. În toamnă, la Cluj, s-a terminat 0-0.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (19)
biancorossi
biancorossi  •  02 Mai 2012, 11:58
Postat de valah.redandblue pe 02 Mai 2012, 11:51

Ești bleg ! La cat de slab joaca toate Rednic putea sa aducă un plus suficient pt ca Dinamo sa aibă șanse reale pana în ultima etapa.

valahe oi fi eu bleg da la dinamo, acum, nici lucescu al mare nu facea mare branza in sensul de a avea sanse clare la titlu. pentru ca mai sunt o multime de alti factori la mijloc, iar astia nu depind de antrenori, depind de cum au cazut zarurile la altii...ma intelegi tu??

valah.redandblue
valah.redandblue  •  02 Mai 2012, 11:51
Postat de biancorossi pe 02 Mai 2012, 11:46

nu avea nici cu mauriniu+pepe gladiola la un loc. ..))

Ești bleg ! La cat de slab joaca toate Rednic putea sa aducă un plus suficient pt ca Dinamo sa aibă șanse reale pana în ultima etapa.

biancorossi
biancorossi  •  02 Mai 2012, 11:46
Postat de valah.redandblue pe 02 Mai 2012, 11:35

Cu Rednic pe banca Dinamo avea șanse bunicile la titlu.

nu avea nici cu mauriniu+pepe gladiola la un loc. ..))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează