FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - OŢELUL, LUNI, 21:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Război între "cîini": "Dănuţ Lupu e prieten cu puşcăria!"

Articol de - Publicat sambata, 05 aprilie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 05 aprilie 2014 11:49

Cristi Bobar îi răspunde dur lui Dănuţ Lupu, după ce acesta şi-a exprimat părerile despre New Dinamo, dar şi despre finanţatorul Ionuţ Negoiţă


Vocea războinică din Ştefan cel Mare, directorul sportiv Cristi Bobar a vorbit exclusiv pentru Gazetă despre declaraţiile fostului mijlocaş al "cîinilor" şi al naţionalei, Dănuţ Lupu. Bobar spune că îşi apără clubul indiferent de consecinţe şi consideră că Lupu este suporterul Rapidului, nu al lui Dinamo.

- Domnule Bobar, Dănuţ Lupu a spus despre Dinamo...
- Da, ştiu, sînt la curent! Îl tot văd pe acest Dănuţ Lupu comentînd de Dinamo şi de domnul Ionuţ Negoiţă. Îl văd dîndu-şi cu părerea despre noul proiect, de parcă ne-ar interesa părerea lui sau ce crede el. Acest individ ar trebui să nu se mai bage în seamă cu oameni de alt calibru, din altă ligă.

"Gaşca care a îngropat Dinamo"

- La ce vă referiţi?
- Despre Dănuţ Lupu ştim că este prieten cu puşcăria şi că cea mai mare performanţă internaţională rămîne aceea că a reuşit să facă România de rîs. Este o ruşine!

- Lupu şi-a exprimat părerea despre New Dinamo...
- Asta este interesant! El îşi tot dă cu părerea despre actualul proiect şi nu spune o vorbă despre gaşca care a îngropat Dinamo. Gaşca în jurul căruia stătea şi încă mai stă şi el cu mîna întinsă. În numele clubului Dinamo i-aş sugera să-şi vadă de sticlele de whisky pe care le primeşte probabil în continuare de la gaşca de sub masa căreia mănîncă de atîta vreme.

"Lupu e rapidist!"
- Lupu susţine că vrea binele clubului şi că prezintă o critică constructivă...
- El oricum nu este dinamovist! Dănuţ Lupu este rapidist! Nu laudă el mereu galeria de sub Podul Grant? De astfel de infractori tupeişti este plină lumea. Sînt fel şi fel de oameni care nu au activitate şi stau să critice.

- Aduceţi nişte critici dure, nu vă este frică că o să deranjaţi?
- Eu ăsta sînt, apăr Dinamo şi jucătorii clubului indiferent de consecinţe! Aşa am să fac oriunde voi lucra.

136 de meciuri şi 25 de goluri în Liga 1 a adunat Dănuţ Lupu pentru Dinamo, cu care a cîştigat un titlu în 1990

Ce a spus Lupu de-a lungul timpului despre Dinamo şi Negoiţă
"Părerea mea este că Ionuţ Negoiţă nu-şi doreşte să termine pe locul 4 şi să joace în cupele europene. Ar fi prea costisitoare această participare pentru Dinamo. Din cîte ştiu, Negoiţă mai are şi o datorie importantă către Nicolae Badea", pentru sportro

"Eu mă îndoiesc că vor termina pe loc de cupe europene. Şi dacă totuşi ajung acolo, cu lotul ăsta nu-i văd să facă mare lucru", pentru evz.ro

"Să avem răbdare, că Negoiţă ne-a promis că în trei ani cîştigăm titlul. Numai că în trei ani îmbătrînim! La Dinamo, din ce ştiam eu, nu se accepta să nu cîştigi un trofeu o perioadă aşa lungă. Cu actualul lot nu am perspective pentru viitor", pentru gsp.ro

"Am să apăr oamenii cu care lucrez fără nici o reţinere. Nu permit nimănui să vorbească urît de jucătorii sau staff-ul clubului Dinamo!"
Cristi Bobar, director sportiv Dinamo


Bilete pentru Oţelul
Au fost puse în vînzare biletele pentru următorul meci de pe teren propriu al "cîinilor", cu Oţelul Galaţi. Meciul este programat luni, 7 aprilie, la ora 21:00, pe stadionul din Ştefan cel Mare. Peluza Cătălin Hîldan va fi închisă la acest meci, după sancţiunea dictată de Comisia de Disciplină a FRF. Preţuri: 5 lei - peluza Sud, 5-30 lei - tribune.

Răzvan îl laudă pe Stoican
Antrenorul Petrolului, Răzvan Lucescu, a vorbit la DigiSport despre viitorul antrenorului "cîinilor", Flavius Stoican, dar şi despre ieşirea acestuia din meciul de la Ploieşti: "Este un antrenor care va avea un viitor important. Se vede că lucrează, a luat şi echipa de pe 12 şi a dus-o pînă pe 4. Este un antrenor foarte tînăr. Cred că nu trebuia să reacţioneze aşa la meciul cu noi, dar ştiu că şi eu am făcut aşa cînd eram mai tînăr. Am intrat pe teren, m-am certat cu mulţi" a povestit Lucescu jr.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (44)
danyun
danyun  •  06 Aprilie 2014, 11:34

Ca fotbalist,Lupu a fost mare,deci are dreptul sa aiba o opinie,ce a facut in afara fotbalului e problema lui....oare il cheama pe Buba asta la comisii pt. ca l-a facut puscarias pe Lupu?!

redknapp
redknapp  •  06 Aprilie 2014, 11:18
Postat de duta_dd pe 05 Aprilie 2014, 18:16

lupu NU E DINAMOVIST!

Asa e. E rapidist de-al nostru. Spre deosebire de voi, rapidistii nu-si reneaga niciodata valorile.

buratinos
buratinos  •  06 Aprilie 2014, 01:52
Postat de claudiu75 pe 05 Aprilie 2014, 19:34

Mr. Bobar singurul merit al New Dinamo este ca e o echipa tanara, curata si ambitiosa (asteptam si performantele!!!). Legat de Lupu... probabil ca nici macar nu va aduceti aminte de Dinamo - Panathinaikos 6-1 (cand le-a innodat picioarele la greci). Probail Panathinaikos este o echipa modesta (a marcat de 6 ori impotriva Stelei)...

Bravo , asa este, cei care vorbesc de Lupu, sa-l critice din punct de vedere fotbalistic, nu despre viata personala.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează