FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 2-3

Războiul CFR-Dinamo continuă » Badea: "Paszkany e un om mic!"

Nicolae Badea
Nicolae Badea

Articol de GSP - Publicat luni, 07 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 06 noiembrie 2011 22:13

Dinamoviştii îl ironizează pe patronul CFR-ului şi i-au replicat cu acelaşi discurs pe care acesta l-a avut la adresa "cîinilor" în urmă cu un an şi jumătate


Victoria lui Dinamo contra CFR-ului e pusă de clujeni pe seama arbitrajului. Arpad Paszkany a atacat, în premieră, deciziile brigăzii de arbitri şi a reclamat că, în minutul 63, mingea ar fi depăşit linia porţii la lovitura de cap a lui Kapetanos, dar şi că n-a fost penalty la Ganea în minutul 81. Reluările TV nu-i dau dreptate însă! "A fost viciere de rezultat, mingea lui Kapetanos a trecut 20 de centimetri linia porţii, specialiştii noştri IT pot demonstra asta, iar penalty-ul lui Dinamo a fost inventat. La noi în ţară e ca şi cum joci cărţi cu 32 de păcălici", a acuzat Paszkany.

Conducătorii din Ştefan cel Mare s-au amuzat pe seama patronului clujean şi i-au răspuns ironic. "Îmi amintesc doar citatul domnului Paszkany de anul trecut. Spun doar atît: nu comentez aberaţiile, doar oamenii mici se plîng de arbitraje! Îmi pare totuşi bine că li s-a îndeplinit celor de la Cluj pronosticul. La începutul partidei, domnii Paszkany şi Mureşan au venit în loja noastră şi ne-au urat să învingă cel mai bun. Le-a ieşit!", a comentat Nicolae Badea.

Cristi Borcea a reacţionat, pe un ton liniştit: "După ce îţi răpui adversarul, nu e frumos să-l mai loveşti. Noi rămînem cu scorul conform valorii echipei pe teren, nu mă interesează ce spun anumiţi conducători din afara lui Dinamo. Dacă şi Gigi Becali, care este patronul Stelei, rivala noastră, spune că a fost un arbitraj corect, ce să mai comentez?".

"Oamenii mici, cu caracter mic, întotdeauna cerşesc şi acuză arbitrajul. De aceea sînt în spatele nostru"
Arpad Paszkany, în aprilie 2010 după CFR - Dinamo, 2-1


Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (31)
florinch
florinch  •  07 Noiembrie 2011, 21:54

Are dreptate Horty,pardon Paszkany,la ei in tara (Ungaria) se joaca cu 30 de pacalici nu cu 32 pentru ca 2 au fugit in Romania: Paszkany si Muresan.

many_steaua
many_steaua  •  07 Noiembrie 2011, 16:48
Postat de fotbal_perfect pe 07 Noiembrie 2011, 14:04

HELLO!!!Trezeste-te,nu santem la Viena sau Londra unde terenurile valoreaza atat.Santem in Cluj.Tu vb de terenul unde e Polus.Acel teren valora la ora cand Pascany l-a luat de la Universitatea Agricola maxim 300 euro/mp.Nu vorbiti daca nu stiti!!Am agentie imobiliara in Cluj de 10 ani si nu vi tu sa-mi spui care e pretul terenului acasa la mine!!

Procurorii clujeni ai Departamentului Național Anticorupție au demarat actele premergătoare începerii urmăririi penale in dosarul "Polus-Sapca Verdea legat de înstrăinarea a 35 de hectare situate la ieșirea din Cluj-Napoca, spre Oradea. Deci după marele specialist în imobiliare din Cluj avem următorul prejudiciu: (300 E -20 E) x 35 Ha= 98 milioane euro din averea publica a clujenilor. Mai puțin decât prejudiciul pt care a fost azi ridicat Vântu. Şi încă ceva, la Paszkany mai intervine si faptul ca domeniul public este impreibil, adică fapta respectiva nu se prescrie niciodată. Ce bine este sa faci la Cluj afaceri.

spartandinamovist
spartandinamovist  •  07 Noiembrie 2011, 16:42
Postat de fotbal_perfect pe 07 Noiembrie 2011, 14:08

Da echipa CFR-ului unde era?Ei n-au jucat sezonul ala?Au primit titlul pe tava de la caini?Cata inteligenta....De ce nu l-ati facut cadou lui Steaua daca santeti asa darnici?Tocmai CFR-ului i l-ati facut cadou.Ce tare....

NU a dat meciul stelei pt ca dinamo cum a doveditio si anul trecut unde u cluj ia luat 6 puncte si u cluj navea obiectiv nimic decit sa ramina in liga1 si patron la u era un axctionar dinamovist si cu toate acestea cel mai iubit jucator dinamovist niculescu a dat 2 goluri in victoria cu 3-4 si acum imi pare rau ca a batut steaua si va facut campioni mai bine pierdeam in stefan cel mare si terminati pe locul 2 .. patronul; vostru atit de insistent e de il invata pe craciunescu regul;amente de arbitraj de fotbal ,disperartea e mare ,pina acum statea la cutie si vorbea muresan si acela mai rezervat,acum cind vede ca arbitrajul e corect pascani devine iancu 2 dar mai vocal..disperarea se vede

Vezi toate comentariile (31)
Comentează