FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - OŢELUL, LUNI, 18:30, LOOK TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Războiul FC U - CS U continuă în Craiova: "Cum va fi meciul cu CS U? Vrei să spui clona, nu?" :X

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 12 septembrie 2014 15:37

Universitatea Craiova este în afara competiţiilor, dar războiul cu echipa Primăriei continuă. CraiOlguţa va înfrunta în această etapă Oţelul, unde evoluează fostul portar al Ştiinţei, Dumitru Hotoboc.
Întrebat de reporterii de la Gazeta de Sud despre meciul cu CS U, goalkeeperul a ţinut să îi înţepe pe rivalii olteni. "Cum va fi meciul cu CSU, clona, vrei să spui? Aia nu e Universitatea Craiova... Va fi un meci greu, şi pentru noi, şi pentru ei. Nici noi nu stăm prea bine în clasament şi este la fel de important să obţinem un rezultat pozitiv. Îmi doresc foarte mult să cîştigăm. Dacă aş putea, aş intra pe teren şi i-aş bate de unul singur.

Nu ştiu dacă o să joc, dar îmi doresc ca echipa mea să cîştige. E un sentiment special că revin pe «Ion Oblemenco», nu ştiu cum să-l descriu. E şi un pic de frustrare că am plecat de acolo şi FCU nu mai există, e durere... Îmi pare rău pentru adevăraţii suporteri ai Craiovei, îmi doream din tot sufletul ca noi să fim acolo, să-i avem în spate, dar dacă nu s-a putut, ce să facem acum? Asta e, viaţa merge înainte", a spus Dumitru Hotoboc, conform gds.ro.

Meciul dintre CS U Craiova şi Oţelul va avea loc luni, de la ora 18:30, pe Look TV şi liveTEXT pe GSP.RO.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (72)
razvan__fzr
razvan__fzr  •  21 Septembrie 2014, 22:01
Postat de real09 pe 12 Septembrie 2014, 23:02

la mata-n rozeta joaca

Ma lasi si pe mine sa ma c*c in gura ta ca in p***a lu ma-**a m-am c***t deja?

deuxex
deuxex  •  14 Septembrie 2014, 19:30

Daca tatal blatistilor de la Jiul Petrosani, omul nr. 1 al lui Simota atunci cand aranja un blat, a inceput sa ne dea lectii despre ce inseamna Stiinta, e clar ca lumea s-a intors cu fundu-n sus!

dan.motru
dan.motru  •  13 Septembrie 2014, 19:45

Hotoboc, portarul secund al Oţelului, a ajuns să fie citat în presă. El a dat o declaraţie obraznică în legătură cu meciul CS „U“ - Oţelul, spunând că pentru el nu există decât FCU. Mă rog, omul poate are nostalgii faţă de „minunatele“ vremuri în care se antrena prin râpele de la Leamna şi dormea prin autocare. Dacă s-ar scrie un manual despre spălarea eficientă a creierelor, cazul Hotoboc ar trebui studiat cu prioritate.

Vezi toate comentariile (72)
Comentează