FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Răzbunarea lui Tătăruşanu » Motivul pentru care goalkeeper-ul din Ghencea nu semnează prelungirea

Tătăruşanu, care în februarie va împlini 28 de ani, a costat 1,5 milioane de euro în 2009
Tătăruşanu, care în februarie va împlini 28 de ani, a costat 1,5 milioane de euro în 2009

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 02 iunie 2014 12:56

Portarul nu-l iartă pe Gigi Becali pentru că acum aproape 4 ani i-a diminuat salariul cu 30 la sută, ameninţîndu-l că dacă nu semnează va fi trimis la echipa a doua


E sigur. Tătăruşanu nu e de acord să-şi prelungească înţelegerea cu Steaua, care expiră în iunie 2014. Cel mai probabil, el va pleca încă din pauza de iarnă, conducătorii din Ghencea fiind decişi să aducă deja un înlocuitor pe care să-l integreze pînă în vara viitoare.

Chiar dacă Mihai Stoica a declarat că "Steaua încă nu i-a făcut nici o propunere de prelungire lui Tătăruşanu", lucrurile stau cu totul altfel. Portarul a fost abordat pentru discuţii de cei din conducere, însă le-a transmis acestora că nu va fi de acord cu nici o propunere sub 300.000 de euro pe an.

Tătăruşanu le-a explicat apropiaţilor şi de ce are această poziţie de forţă. El vrea să-i plătească la fel lui Gigi Becali pentru ceea ce s-a întîmplat la scurt timp după ce a ajuns în Ghencea. Deşi semnase atunci un contract pe 5 ani cu un salariu de 18.000 de euro pe lună, patronul i-a cerut să accepte să-i fie diminuat cîştigul cu 30 la sută, pînă la 12.500 pe lună, ameninţîndu-l că dacă nu acceptă, va fi trimis la echipa a doua. Tătăruşanu s-a supus şi a pierdut în total aproape 300.000 de euro în această perioadă.


Mizează pe jucători liberi
Mihai Stoica a precizat că Steaua urmăreşte mai mulţi jucători liberi de contract, atît din fotbalul românesc, cît şi din străinătate: "Majoritatea cluburilor din Europa aduc jucători liberi de contract. Această politică este generată de faptul că sînt foarte multe cluburi în imposibilitate de a-şi plăti jucătorii, iar aceştia devin liberi. Este un fenomen nou în fotbalul european. Ce sens are să cumperi un jucător, cînd poţi să aduci un jucător fără să plăteşti transferul? Ce sens are să prelungeşti contractul unui jucător cu sume care îţi pot strica vestiarul?". Gazeta a scris că Steaua îi vînează pe petroliştii Guilherme şi Alcenat, dar şi pe clujeanul Batin, toţi urmînd să devină în vară liberi de contract.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
simohayha
simohayha  •  18 Noiembrie 2013, 05:03

Articol nesemnat, scris de vreun sobolan de presa, lipsit de cel mai elementar curaj al raspunderii. Tineti-o tot asa, eu am intrat numai sa va mai amintesc de dispretul pe care il simt pentru fituica asta .

conasu_boeru
conasu_boeru  •  17 Noiembrie 2013, 20:15

Aoleuu, ..Steaua vrea jucatori liberi de contract ??!!! S-a topit cascavalul ? Scumpi avocatii si judecatorii in tara asta....

davi7
davi7  •  17 Noiembrie 2013, 15:28
Postat de luciann pe 17 Noiembrie 2013, 13:00

In plus ciobanul a avut o perioada cand a stat cu gura pe el facandu-i zile fripte! Oricum merita banii astia! E cel mai bun din tara! Sa nu uitam ca daca nu apara penalty-ul la Tbilisi poate n-am fi intrat in LC!

A stat cu gura pe el pe buna dreptate,Tata se relexeaza prea usor si nici nu anticipeaza bine faza cand iese la centrari,la o echipa mare nu merge asa ceva. Un portar bun nu se relaxeaza cand mingea e in raza portii chiar daca pare controlata de un coechiper,,trebuia ca cel putin una din fazele cu Szukala sa o rezolve. Sa nu-i para rau mai tarziu daca nu accepta prelungirea.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează