FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - JUVENTUS BUCUREŞTI 4-1

Răzvan a făcut rost de bani pentru a suplimenta primele jucătorilor » 50.000 E de la Dolce

Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Articol de - Publicat joi, 22 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 21 septembrie 2011 22:36

Antrenorul Rapidului, Răzvan Lucescu, a semnat la începutul sezonului un contract de colaborare cu Dolce Sport în calitate de analist la meciurile de Champions League. În schimbul prezenţei sale în studio, Răzvan primeşte 50.000 de euro pe an şi foloseşte banii cîştigaţi astfel pentru a suplimenta primele fotbaliştilor din Giuleşti. La meciul din Ştefan cel Mare, antrenorul le-a suplimentat elevilor săi bonusul de victorie cu 500 de euro pentru fiecare titular.

Suma pe care o încasează de la televiziune e de 5 ori mai mică decît salariul tehnicianului în Grant, 250.000 de euro pe an! În străinătate, banii pe care televiziunile îi pun la bătaie i-au făcut pe unii antrenori să renunţe să mai stea pe bancă. Vialli şi Bergomi, ambii colaboratori la Sky Sport, sînt două exemple de tehnicieni care preferă să stea în faţa camerelor.

Wenger, ca Răzvan
În străinătate, un exemplu de antrenor în activitate care lucrează şi în televiziune e Arsene Wenger, managerul lui Arsenal Londra. Acesta este colaborator Eurosport pentru Liga Campionilor, la fel ca şi Lucescu junior.

Cît încasează alţii la noi
Oameni de fotbal Televiziune Suma
MM Stoica DigiSport 60.000*
Panduru DolceSport 45.000
Robert Niţă GSP TV 36.000
Cristi Munteanu Sport.ro 36.000
*sumele reprezintă salariul anual şi sînt exprimate în euro

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
zoomrapid
zoomrapid  •  22 Septembrie 2011, 22:55
Postat de craciuncosmin pe 22 Septembrie 2011, 04:28

Bravo lui ca si-a luat inca un job, dar faza cu datu banilor e hilara, chiar asa de prost platiti sunt jucatorii Rapidului? lol

nu "desteptule" este rasplata lui fata de jucatori pentru ca il asculta si la antrenamente si pe teren, astfel el reuseste sa faca performante si sa lr dea peste nas mafiotulor de la / de pe lanfa FRF/LPF. (neamu Fecalli, sandu, dragomir&Co.) + copos. zii tu lu mimi sa doneze 1000e dupa fiecare victorie ... cred ca isi mananca fecalele.. dar tot nu da banii astia Bravo Lucescule!!!

heinrich
heinrich  •  22 Septembrie 2011, 09:22

nu inteleg de ce ia mm 60.000 de la digisport...

craciuncosmin
craciuncosmin  •  22 Septembrie 2011, 04:28

Bravo lui ca si-a luat inca un job, dar faza cu datu banilor e hilara, chiar asa de prost platiti sunt jucatorii Rapidului? lol

Vezi toate comentariile (6)
Comentează