FOTBAL  »  Superliga  »  VOINŢA SIBIU - RAPID 0-1

Răzvan: "George, m-ai supărat!" » Copos: "Îţi aduc un atacant!"

Relaţia Copos - Răzvan e tensionată, deşi Rapidul e în cursă pe toate fronturile
Relaţia Copos - Răzvan e tensionată, deşi Rapidul e în cursă pe toate fronturile

Articol de - Publicat miercuri, 05 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 04 octombrie 2011 22:20

Patronul sare să-l ajute pe antrenor într-un moment în care acesta a recunoscut că relaţiile între ei nu sînt prea bune


După 9 etape, George Copos a făcut analiza şi s-a convins că trebuie să mai cheltuiască pe transferuri. Ţelul e aducerea unui vîrf central, acolo unde în acest moment alb-vişiniii contează pe Sburlea, Cassio şi Pancu. "Echipa e pe locul 2-3, aşa că sînt foarte mulţumit de munca de pînă acum a lui Răzvan Lucescu. Totuşi, ne lipseşte ceva. Trebuie să aducem neapărat un atacant valoros. Avem şi în acest moment vîrfuri de valoare în lot, însă ne mai trebuie unul. E posibil să nu fie nevoie să aşteptăm pînă la iarnă ca să-l aducem, poate vom transfera unul liber de contract ", a anunţat finanţatorul rapidist care înainte de încheierea mercato-ului de vară a negociat insitent aducerea lui Curelea de la Sportul.

L-a băgat în şedinţă
Puţin după anunţul boss-ului din Grant, Răzvan Lucescu şi-a "urecheat" în public şeful. "Relaţiile mele cu domnul Copos nu sînt aşa bune. Au fost ceva probleme, recunosc, dar putem trecem peste ele. Pînă la rezultate, e nevoie de unitate la club şi m-a deranjat cînd domnul Copos a declarat după meciul cu Dinamo că trebuie să mă cenzurez, iar apoi, cînd am fost faţă în faţă, a negat", a declarat antrenorul aseară la Fanatik Show.


4 din cele 21 de goluri reuşite de Rapid în 14 meciuri oficiale au venit de la atacanţii centrali. Toate au fost semnate de Pancu

6 luni au trecut de la ultimul gol marcat de Cassio: 2-1 acasă cu Gaz Metan în etapa a 23-a a sezonului trecut


"Sîntem într-un moment foarte bun, sînt mulţumit de ce am obţinut pînă acum cu echipa după 14 meciuri oficiale. De-aici, important e să creştem, să nu mergem în jos"
Răzvan Lucescu, antrenor Rapid

A fost la un pas să plece!
Răzvan Lucescu a dezvăluit aseară la Fanatik Show că a luat în calcul plecarea de la Rapid imediat după returul cu Slask Wroclaw: "Am primit atunci o propunere foarte bună, discuţiile au durat 10 zile. Am decis să rămîn la Rapid, nici nu aveam încotro, pentru că mi-am luat un angajament în primul rînd faţă de jucători".

Bozo în "Hall of Fame"
Vladimir Bozovici a devenit cel mai longeviv jucător străin care a evoluat la Rapid de-a lungul anilor. La Sibiu, fundaşul venit în 2007 în Giuleşti a bifat jocul cu numărul 100 în alb-vişiniu. "Mă aşteptam ca Bozo să realizeze această performanţă, are un caracter extraordinar. Îmi pare rău pentru ce i s-a întîmplat cu FC Braşov, cînd a fost eliminat", a comentat Copos. Muntenegreanul e în această perioadă singurul rapidist convocat la loturile naţionale.

"Habar n-are de fotbal!"
Oficialii Voinţei Sibiu îl contrează dur pe Răzvan Lucescu. "Dacă a putut să spună că victoria Rapidului e incontestabilă, înseamnă că din cauza gîndirii lui a fost dat afară de la «naţională». Răzvan Lucescu habar n-are de fotbal! Dacă un antrenor tînăr ca el are o asemenea mentalitate, înseamnă că lucrurile merg în jos. În repriza secundă, jucătorii Rapidului au fost pe jos, s-au tîrît şi au jucat teatru", a declarat preşedintele Voinţei, Ioan Hămbăşan.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (27)
gyrosland
gyrosland  •  07 Octombrie 2011, 13:20

hahaha... cate oi undercover scriu pe site. e nasol pe locul 9, stiu.

julesteanu..
julesteanu..  •  07 Octombrie 2011, 00:03

nui mai aduce bai copose / nu vezi ca se supara omu...

mihaytzu82
mihaytzu82  •  05 Octombrie 2011, 20:46
Postat de jean.fzr pe 05 Octombrie 2011, 09:13

auzi prfesore de romana ia dute tu la ciobanii tai si comenteaza si nui purta tu de grija rapidistilor daca scrie s-au nu scrie corect

Jane...n-am nimic cu tine..dar daca tot atragi atentia cuiva...fa-o corect!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează