FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Răzvan i-a dat ultimatum lui Copos: "Luni, plăteşti salariile!"

Răzvan e recunoscut drept un antrenor care se bate pentru drepturile elevilor săi
Răzvan e recunoscut drept un antrenor care se bate pentru drepturile elevilor săi

Articol de - Publicat sambata, 01 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 30 septembrie 2011 22:32

Azi se fac 60 de zile de întîrziere la plata contractelor, iar antrenorul îl presează pe patron să le achite lefurile jucătorilor.

Răzvan Lucescu joacă tare şi nu uită înţelegerea pe care a făcut-o în vară, cînd a acceptat să revină în Grant. Atunci, fostul selecţioner a pus o condiţie: "Nu vreau nici măcar o zi de întîrziere peste cele 60 permise de regulament! Am înţeles că sînt probleme cu banii, dar n-am cum să lucrez cu nişte jucători care, în loc să se gîndească la joc, stau să-şi consulte avocaţii". Practic, tehnicianul i-a cerut la vremea respectivă să nu se întîrzie deloc cu plata lefurilor, pentru că în momentul în care a preluat echipa, fotbaliştii aveau deja două luni de întîrziere.

Înaintea partidei cu Eindhoven, Lucescu junior i-a transmis lui Copos să nu uite de promisiunea făcută, iar acesta i-a răspuns că va încerca să achite salariile luni. Finanţatorul a primit şi un ajutor din partea suporterilor, care au venit în număr mare la meciul cu olandezii. La finalul întîlnirii, scăzînd toate cheltuielile, Copos a rămas cu aproximativ 100.000 de euro din încasările obţinute de pe urma biletelor. Suma reprezintă puţin peste o treime din cea necesară plăţii salariilor lunare.

"Nu mai am bani acasă. Nu mai am nimic. Nu mai am nici în groapă, nu mai am nimic!" (George Copos, înaintea meciului cu PSV)

"Pericolul vine de peste tot"

Alexandru Pelici, antrenorul Sibiului, a prefaţat întîlnirea de mîine, cu Rapid: "Întîlnim o echipă foarte bună, o pretendentă la titlu. Sper să luăm şi punctul sau punctele visate. Nu va fi deloc uşor. Chiar dacă jocul nu va fi spectaculos, aş prefera să obţinem trei puncte dintr-o singură ocazie. Sîntem destul de bine montaţi pentru meciul cu giuleştenii. Cu ei, pericolul va veni de peste tot pentru că au un lot extrem de solid".

Olandezii laudă Rapidul
Presa din Ţara Lalelelor a scris ieri frumos despre giuleşteni. "PSV a salvat victoria pe final. Jucătorii au alergat după egalare, iar pe final ambele echipe păreau mulţumite cu remiza. Toivonen a gîndit altfel şi a marcat pentru 2-1, apoi Matavz a mărit diferenţa", a punctat De Telegraaf. Iar Elf Voetbal a comentat: "PSV n-a avut meci uşor cu Rapid, care s-a ţinut scai pînă spre final. A fost un meci deschis, şi Rapid a jucat fotbal". Site-ul olandezilor a tras concluzia: "S-a jucat fotbal de ambele părţi, şi Rapid a avut acţiuni frumoase. Părea că un egal e bun pentru noi, aşa e perfect".

La Varşovia, cu porţile închise?
Rapid ar putea avea parte de o surpriză la meciul cu Legia Varşovia, de pe 3 noiembrie. UEFA ar putea suspenda terenul polonezilor după ce suporterii leşilor au făcut apel la "Jihad", "războiul sfînt" al islamului, în timpul meciului cu israelienii de la Hapoel Tel Aviv. Un banner cu inscripţia "Jihad Legia", în caractere arabe şi culoarea verde (foto), cea a grupărilor islamiste, a fost desfăşurat la începutul meciului, cîştigat cu scorul de 3-2 de Legia, pe teren propriu. UEFA condamnă aspru manifestările rasiale sau antisemite, iar leşii ar putea să fie suspendaţi şi să joace partidele de acasă fără spectatori.

Inbox
- Rapidiştii vor intra azi în cantonament pentru partida cu Voinţa, programată mîine, în deplasare, la ora 17:00. Plecarea la Sibiu e programată în această după-amiază.
- Daniel Pancu, despre meciul de la Sibiu: "Trebuie să uităm cît mai repede eşecul cu PSV şi să ne concentrăm pe cel din campionat. Avem mare nevoie de victorie, venim după trei rezultate de egalitate".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
nedetheo
nedetheo  •  02 Octombrie 2011, 16:59
Postat de imperator pe 01 Octombrie 2011, 03:03

Gata , începe scandalul la ciortani ? :)

A inceput scandalul la ciortani?Cum asa? L-a dat si pe Ilie Stan afara?

sylar_1923
sylar_1923  •  01 Octombrie 2011, 17:53
Postat de c0munitatea.gay pe 01 Octombrie 2011, 13:48

si pe mine cine ma plateste?

gigi

imperator
imperator  •  01 Octombrie 2011, 16:50
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Tu nu consideri ca limba romana e .......proasta ? Eu da , pai ce inseamna ma cracanarile astea de cuvinte ? ma-ta , de ce nu mata ? e mai simplu !!!! De fapt doar in limba romana se foloseste cratima , auzi cratima ? De fapt seamana mai mult a crater !!!! :))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează