FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC VASLUI, MÎINE, 18:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Răzvan Lucescu a cerut ca toţi jucătorii să aibă aceleaşi bonusuri: "Egalitate şi fraternitate"

Lucescu jr. a cerut conducerii ca toți jucătorii din lot să aibă aceleași bonusuri.
Lucescu jr. a cerut conducerii ca toți jucătorii din lot să aibă aceleași bonusuri.

Articol de - Publicat joi, 21 iulie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 20 iulie 2011 22:41

Pentru Răzvan Lucescu atmosfera din lot e foarte importantă şi, pentru a nu o strica, s-a gîndit la toate aspectele.

Una dintre cerinţele antrenorului către şefi a fost ca toţi fotbaliştii din lot să aibă aceleaşi prime de meci şi de obiectiv, indiferent de numărul de minute jucate! Hotărîrea a luat-o mai ales pentru că, o dată cu transferurile din această vară, antrenorul rapidist are la dispoziţie cîte doi fotbalişti pe fiecare post, concurenţa fiind una acerbă.

Primele nu se ştiu încă!
Totuşi, chiar dacă mai sînt doar două zile pînă la debutul Rapidului în noul sezon, fotbaliştii nu ştiu încă dacă vor avea prime de meci. Antrenorul ar vrea ca elevii săi să primească o sumă, chiar dacă ar fi una mică, însă George Copos doreşte să achite numai bonusurile de obiectiv. "Începînd din acest sezon, voi plăti doar performanţa! Gata, nu mai aruncăm cu banii!", a spus patronul din Giuleşti.


"Concurenţa e benefică şi nu cred că jucătorii care nu vor evolua de la început se vor supăra. Nu pot trece decît 18 pe foaie, dar vreau ca toată lumea să se bucure în egală măsură la un succes"
Răzvan Lucescu, antrenor Rapid

100.000 de euro pentru fiecare jucător e bonusul promis de conducere dacă giuleştenii vor lua titlul în acest sezon

Abonamentele, blocate de stadion
Deşi cererea e mare, fanii dorind să-şi achiziţioneze abonamente pentru a vedea Rapidul lui Răzvan Lucescu, conducerea clubului nu le-a pus încă în vînzare. Motivul îl reprezintă incertitudinea privind stadionul pe care alb-vişiniii îşi vor disputa partidele de pe teren propriu. Giuleştenii au şi de ce să nu se grăbească. Meciul de vineri, cu Vaslui, se va disputa în Regie, cu porţile închise, iar apoi formaţia din Grant are programate două partide în deplasare, cu U Cluj şi cu Petrolul. Apoi, campionatul se va întrerupe pentru amicalul "naţionalei" cu Argentina. Astfel, prima întîlnire cu spectatori acasă va fi pe 20 august.

Marius e în Rusia
Rapidiştii sînt aproape de a scăpa de Marius Constantin (26 de ani). Stoperul care nu intră în vederile lui Răzvan Lucescu a plecat marţi dimineaţă în Rusia, unde susţine probe de joc la Tom Tomsk, locul 13 în prima ligă. Giuleştenii solicită în schimbul fundaşului central 700.000 de euro, dar jumătate din această sumă va ajunge la FC Braşov, club ce deţine jumătate din drepturile federative asupra fotbalistului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
jalemare
jalemare  •  21 Iulie 2011, 12:19

se va juca pe Giulesti asa ca puneti repede abonamentele in vanzare.

costy_s17
costy_s17  •  21 Iulie 2011, 10:38

Hai odata cu abonamentele alea!

sylar_1923
sylar_1923  •  21 Iulie 2011, 02:44
Postat de rapidistu_andrei pe 21 Iulie 2011, 01:42

VREM ABONAMENTEEEEEEEEE!!!!!!!!!

APROB !!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează