FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Răzvan, şef de ”haită”? » Ţălnar are posibilitatea să plece în ţările arabe din iunie

Lucescu a fost la juniorii lui Dinamo în perioada 1983-1987 și e un antistelist convins
Lucescu a fost la juniorii lui Dinamo în perioada 1983-1987 și e un antistelist convins

Articol de - Publicat luni, 08 aprilie 2013 00:00 / Actualizat luni, 08 aprilie 2013 02:33

Surse apropiate grupării şi familiei Lucescu afirmă că actualul antrenor al lui El Jaish a fost contactat pentru a prelua Dinamo din vară, Il Luce sprijinind mutarea.

Dinamo e în plin proces de rebranduire. Iar vara se anunţă una toridă, cu schimbări în toate departamentele. Chiar dacă Negoiţă a dezavuat public o modificare în staff-ul tehnic, surse autorizate susţin că Răzvan Lucescu ar fi avut deja o discuţie preliminară cu actualii şefi ai lui Dinamo, care l-au chestionat cu privire la un eventual come-back în Liga 1.

Mai ales că şeicii de la El Jaish nu au dat nici un semn că ar vrea să continue colaborarea cu el, scadentă în vară. Anghelache ar fi vorbit personal cu Răzvan, chiar şi tatăl său, Mircea Lucescu, sfătuindu-l să preia Dinamo, dacă va fi să se întoarcă în ţară.

Salariu şi buget de Champions
Pentru antrenorul de 44 de ani a mai apărut şi oportunitatea CFR Cluj, însă proiectul lui Dinamo are o mai mare susţinere. "Cîinii" i-ar oferi un venit total de 750.000 de euro, bani ce i-ar lua cu două condiţii: să cîştige titlul şi să ducă echipa în grupele Champions League. În plus, i s-a transmis că ar avea parte de un buget consistent pentru achiziţii. A rămas ca Luce junior să ofere un răspuns cît mai curînd posibil.

Ţălnar devine şeic
Dar ce s-ar întîmpla cu Ţălnar? "Papa", mereu la datorie pentru Dinamo, n-ar mai aştepta să fie pus în rezervă. Tehnicianul e curtat de două formaţii din ţările arabe şi-i tentat să dea curs uneia dintre variante, mai ales că ar avea parte şi de cîştiguri financiare însemnate.

"L-ar împlini faptul că a reuşit să readucă Dinamo în frunte şi s-ar despărţi cu demnitate de club, chiar dacă el mereu a fost pansament şi nu a fost tratat cu respectul ce l-ar fi meritat", au spus apropiaţi de-ai "cîinilor".

Cine mai e pe lista posibililor antrenori ai lui Dinamo
Nume - Situaţie actuală
Ionuţ Chirilă - Liber
Ioan Andone - Liber
Ion Marin - Al Kuwait
Tibor Selymes - Dinamo II

1 milion de euro e salariul anual al lui Lucescu junior în Qatar

3 trofee are Răzvan în cariera de antrenor: două Cupe ale României, ambele cu Rapid, 2006 şi 2007, şi Cupa Stelelor din Qatar

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (63)
fangigi
fangigi  •  08 Aprilie 2013, 22:54

Cine? Fiul TATALUI? Ar fi o prostie sa-l aduca atata timp cat Talnar e de multe ori mai bun! Punct!

unurt1
unurt1  •  08 Aprilie 2013, 11:52

Daca vine Razvanel, sa-l ia si pe Banu$$ Coman ! Sa scapam de obsedat, ahtiatul dupa bani, care peste tot pe unde a fost a facut numai scandal! Comane, afara din Vaslui !

andrey.fcd
andrey.fcd  •  08 Aprilie 2013, 11:40

Talnar a ajutat pe Dinamo returul asta dar stati sa vedem daca duce sau nu Dinamo in Europa. In orice caz si eu l-as schimba pe Talnar deoarece acesta nu e primul mandat la Dinamo si a aratat in alte mandate ca e un antrenor limitat.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează