FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Răzvan vrea "maximum un portar şi-un vîrf", Copos e mai tranşant: "Revizie totală!"

Straton l-a înlocuit pe Coman joi, la Eindhoven (1-2), şi a gafat la prima reuşită a olandezilor
Straton l-a înlocuit pe Coman joi, la Eindhoven (1-2), şi a gafat la prima reuşită a olandezilor

Articol de , - Publicat sambata, 17 decembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 16 decembrie 2011 21:17

Antrenorul şi patronul Rapidului au concepţii diferite asupra strategiei de plecări-veniri din această iarnă

Finalurile de tur şi de Europa au adus o alternanţă în rezultate care a zgîlţîit clubul din Giuleşti. George Copos simte că echipa pierde combustibil şi ar vrea să bage Rapidul în service. "În această iarnă vom face reparaţii la motoare. Nu au funcţionat la turaţia necesară, e nevoie de revizie", a anunţat finanţatorul după două înfrîngeri consecutive. Copos discută şi el cu diverşi impresari şi le-a transmis că echipa ar avea nevoie de întăriri pe cel puţin cinci posturi: portar, fundaş dreapta, stoper, mijlocaş central, atacant central.

"Rezervele lui Coman ne-au curăţat"
Răzvan Lucescu nu vrea însă o nouă campanie de transferuri expansivă, cum a fost în vară. A declarat că şi-ar dori maximum una-două achiziţii. După ce a recunoscut că are nevoie de un atacant central, antrenorul s-a plîns recent de probleme şi în compartimentul goalkeeperi. Lucescu jr. consideră că înfrîngerile cu Legia (1-3) şi PSV (1-2) au venit din cauza portarilor de rezervă Straton şi Drăghia: "E drept, sînt doi portari foarte tineri, dar au obligatia să apere măcar ce e de apărat pentru că altfel se poate pierde o muncă importantă a întregii echipe".

"S-a văzut lipsa de experienţă"
Antrenorul Răzvan Lucescu a vorbit după eşecul de la Eindhoven şi spune că Rapidul putea obţine mai mult în această grupă, dar lipsa experienţei s-a văzut: "Ne-am dorit să ieşim cu fruntea sus, mai ales că olandezii au folosit tot ce aveau mai bun la dispoziţie. Dacă olandezii nu deschideau scorul, partida se termina, fără discuţie, la egalitate. Rămînem să urmărim această competiţie la televizor, însă sper să fi acumulat experienţă. Asta ne-a lipsit în această toamnă, atît ca echipă, cît şi individual. S-a văzut că Steaua e obişnuită să joace în Europa, a ştiut să profite".

0 minute în Liga 1 are Virgil Drăghia. El a debutat într-un meci oficial pentru giuleşteni direct în Europa, intrînd titular în meciul cu Legia, din Polonia

5 goluri a încasat Straton în 6 meciuri oficiale bifate în acest sezon, în campionat, în Cupă şi în Europa

"În pauza competiţională nu vor fi schimbări majore în lot. Cred cu tărie în jucătorii pe care-i am, însă unu sau doi fotbalişti ar fi bine veniţi" (Răzvan Lucescu, antrenor Rapid)

"Dacă în iarnă nu va reuşi să facă 2-3 transferuri, Rapidului îi va fi foarte greu. Ce vîrfuri are Rapidul?! A stat doar în Pancu în acest tur! Îi trebuie neapărat nişte atacanţi" (Dănuţ Lupu, fost mijlocaş Rapid)

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
catzulinho
catzulinho  •  29 Decembrie 2011, 01:49

Draghia in poarta la meciu cu Legia imi da fiori si acum, nu mai vorbesc ca in momentul in care am vazut ca e el in poarta m-am intristat f mult si am pierdut multa incredere, spunandu-mi dupa meci : poate ca Razvan nu vrea ca Rapid sa mearga mai departe...poate nu ne vrea binele. Nici in ziua de astazi nu am gasit o alta explicatie mai buna.

rapidfan1
rapidfan1  •  18 Decembrie 2011, 22:36

ce portar de valoare credeti ca o sa vina la rapid ca sa fie rezerva? ...hai sa fim seriosi..si stati sa vedeti ce atacanti expirati o sa aduca ...sper sa nu fie bananieri din tara Bananiera

bigbelly
bigbelly  •  18 Decembrie 2011, 18:19

Iar a comis Baiatu' lu' Tata una din putu' gandirii! Cica "dacă olandezii nu deschideau scorul, partida se termina, fără discuţie, la egalitate." Corect! Daca nu se pezentau, ii si bateam!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează