FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Reacţia lui Contra după transferul lui Coman la FCSB: "Becali e singurul care îşi permite" » Pe ce mizează la Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 21 august 2017 23:46

După victoria cu Sepsi Sf. Gheorghe, 1-0, Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, a comentat transferul lui Florinel Coman, de la Viitorul la FCSB, pentru 2 milioane de euro.

"Becali îşi permite tot ce e mai bun din Liga 1. Niciun alt patron din Liga 1 nu-şi permite asta. El e singurul care poate face transferuri. Asta e. Trebuie s-o luăm ca atare.

Vom încerca să ţinem pasul. Vom vedea ce putem aduce până la finalul campaniei de transferuri. Încercăm să ne batem cu cei care investesc cel mai mult, CFR şi Steaua. Noi avem forţa grupului", a spus Contra la TV Digi Sport.

Citeşte şi: Dinu i-a mitraliat pe dinamovişti după meciul cu Sepsi: "Unul dintre cele mai penibile meciuri din istoria echipei! Este mai bine că viitorul pare că nu există"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
travka
travka  •  22 August 2017, 10:18
Postat de sorin.pch pe 22 August 2017, 00:20

contra uita un lucru, dinamo a castigat campionatul elitelor, in fata celor de la viitorul. nu e nevoie sa dai 1,5 mil pe un tanar jucator, il poti gasi in propria curte. daca il cauti.....bineinteles,

Contra nu uita nimic, ce zici tu a fost anu trecut cat inca mai aveati dinamu 2, anu asta toti jucatorii vostri au plecat la alte cluburi odata cu desfiintarea echipei secunde

chris_bu67
chris_bu67  •  22 August 2017, 09:22
Postat de sooos1ck pe 22 August 2017, 08:49

Dupa cum am vazut de-a lungul clasicelor, degeaba ai jucatorii mai buni, conteaza determinarea si forma de moment!

Așa ne place nouă să credem,dar ce vedem în realitate ne dă fiori,e nevoie de jucători valoroși,de echilibru,seriozitate,constanță,putere financiară,ceea ce la Dinamo de azi,cu regret o spun,nu se vede,și nici viitorul nu pare senin.

sooos1ck
sooos1ck  •  22 August 2017, 08:49
Postat de chris_bu67 pe 22 August 2017, 08:36

Să fim serioși și sinceri,Dinamo nu cred că va putea reuși măcar o remiză în meciurile cu fcsb,forța grupului pe care mizează Contra s-a clătinat numeric,fizic și mental.Plecarea lui Busuladzic e o mare greșeală,cred că Negoiță a înnebunit!Lui jiji nu-i va sta nimeni în cale,a luat tot de la Astra și Viitorul.Dinamo în loc să mențină și să întărească forța grupului,o pierde,deși ușoare speranțe erau după sezonul trecut.N-a fost în stare să țină de Dielna,despre ce să mai vorbim?Cum să te bați cu banii turmei,n-ai cum,vom fi ciuca bătăilor,deja te-a bătut Botoșaniul acasă,Iașul,cu ungurii de la sepsi câștigi din penalty în min.70,e groasă!Un om cu o credință strâmbă precum Negoiță,n-are cum să conducă un club sau orice organizație,decât prost.

Dupa cum am vazut de-a lungul clasicelor, degeaba ai jucatorii mai buni, conteaza determinarea si forma de moment!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează