FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Reacţia lui Dinu Gheorghe după ce Valerii Moraru a anunţat că-l vrea la Rapid

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 05 noiembrie 2014 20:37

Dinu Gheorghe se va întîlni în această seară cu Valerii Moraru pentru a punct detaliile revenirii în Giuleşti. 

"Sînt doar discuţii deocamdată! Mă întîlnesc cu domnul Moraru în seara asta. Stăm de vorbă şi vedem. Unii mă iubesc în Giuleşti, alţii nu, deci nu cred că m-ar aduce ca să liniştească apele pe acolo.

Deocamdată nu pot da mai multe detalii. Nu ştiu ce să vă zic. Moraru l-ar vrea şi pe Bergodi. Mi-aş dori să cumpăr şi nişte acţiuni la Rapid, dar mai vorbim. Mîine dimineaţă dau un răspuns oficial!

Azi m-am ocupat de dineul oficial de la Astra, chiar dacă nu mai sînt la club, mîine merg să-i salut pe cei de la Celtic. Nu puteam să las treaba neterminată", a spus Dinu Gheorghe la DigiSport.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
neludum
neludum  •  06 Noiembrie 2014, 14:30

La adus Moraru ca sa fie sigur ca nu mai ramane nimic cand o pleca de acolo ! Cred ca pleaca cum a plecat Pacala ia si stadionul in spate !

dehasdeu
dehasdeu  •  06 Noiembrie 2014, 12:05

Se pare ca noi, romanii, cam uitam trecutul si de aceea il repetam. Acest personaj a plecat de la Rapid exact cand clubul avea nevoie mai multa de el. Asta ca sa nu mai spun ca si el a avut o contributie semnificativa la declinul financiar al Rapidului. Acest om este de-a dreptul nedemn de o functie de conducere la Rapid. La altele poate, dar la ce jaf a consimtit impreuna cu altii aici, nu are ce cauta!

octavianus
octavianus  •  06 Noiembrie 2014, 09:30

Ieri vorbeam de varianta socios, pare o utopie, este si asta o varianta cu Dinu Vama, fiti sigur ca daca vine "presedinte" la Rapid are in spate un plan si niste oameni cu bani, chiar el spune ca ar vrea sa cumpere si actiuni, deci infuzie de capital. Altfel la ce ar veni ? sa isi puna si el numele pe lista staffului care va retrograda Rapidul anul asta ? Este clar ca fara bani, fara jucatori de valoare si fara un antrenor de valoare echipa se duce fara dubii in liga B. Nu vama va juca in teren si nu el va castiga meciurile, poate sa iasa si soarele pe strada noastra. Personal nu sunt un mare fan al lui vama dar daca ar salva echipa cele rele se vor spala si are si bune la Rapid.FZ

Vezi toate comentariile (28)
Comentează