FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reacția oficială a FRF după comunicatul emis de CSA! Informație importantă dată de directorul de la Juridic!

Articol de GSP - Publicat joi, 19 ianuarie 2017 17:37

Adrian Stîngaciu, directorul Departamentului Juridic al FRF a adus astăzi noi lămuriri, după ce Clubul Sportiv al Armatei a emisun comunicat în care anunță că a înștiințat Federația, Liga Profesionistă și Oficiului Naţional al Registrului Comerţului pentru punerea în aplicare a hotărârii judecătorești prin care Gigi Becali pierde dreptul de a utiliza numele Steaua.

"Din punctul meu de vedere, FRF nu a fost parte în litigiul dintre CSA Steaua și clubul lui Becali. Certificatul de grefă poate arăta acest lucru. Nefiind parte în acest litigiu, Federația nu poate fi obligată să efectueze vreun demers. Instanța nu putea pune în sarcina noastră nicio obligație.

FRF recunoaște hotărârile judecătorești, dar nu poate acționa ca un executor judecătoresc și nu poate obliga pe Steaua să-și schimbe denumirea. 

Doresc să remarc tonul comunicatului CSA, un ton mult mai calm, din care rezultă că știu și dânșii care este situația legală și știu ce pot face și ce nu pot face din punct de vedere legal.

FRF nu poate decât să ia act de această hotărâre. Dacă Steaua va executa hotârârea și ne va cere schimbarea numelui, atunci FRF va fi obligată să admită cererea de schimbare a denumirii clubului. FRF acceptă o societate care are o anumită denumire. Dacă mâine va fi înregistrată o altă denumire, atunci FRF va lua act de noua denumire de la Registrul Comerțului", a spus Stîngaciu la TV Dolce Sport.

"N-ar fi vorba de o schimbare de denumire în mod voluntar, ci ar fi o schimbare ca urmare a executării unei hotărâri judecătorești.

Ceea ce trebuie reținut este faptul că cele două litigii dintre Steaua și CSA se referă exclusiv la proprietatea intelectuală pe care o oferă această marcă" Adrian Stîngaciu

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (118)
10209142810823923
Dumitrescu Doru  •  20 Ianuarie 2017, 11:14

Nu inteleg sub nicio forma de ce Ministerul Fortelor Armate ,prin ministrul sau nu opreste acest dialog absurd,care.mai grav se intampla in tribunale.......care Club ? cu ce efective "militare"vor sa faca acestia sport de performanta.....Clubul armatei nu este CLUB PROFESIONIST pentru ca legea NU PERMITE......si cea mai mare problema este ca Becali a fost pacalit de militari si de asa zisii sai prieteni care l-au curatat de bani si acum......ra pe margini.....de ce Paunesu si Piturca nu ii iau apararea ?Ce i se intampla acestui om este MIZERABIL...nu merita asemenea tratament,mai ales din partea unui carierist de birou .....banuit 'JURIST'......

travka
travka  •  20 Ianuarie 2017, 07:35
Postat de pedro_nr1 pe 19 Ianuarie 2017, 22:03

sponsori ??? sa fim seriosi ... nimeni nu mai baga bani in fotbal la ora actuala ... poate veni unul sa arunce niste maruntis precum negoita :) Noua echipa a CSA va ramane o echipa de mana a III-a, nici un fraier nu va investi banii lui pentru o echipa care nu va fi a lui, ci a armatei :)

da corect, astia abereaza pe campie toti, pai in Romania in liga 1 jumate din echipa abia trec anu si sunt in insolventa, mai nou Gaz Metan, restul n-au bani de doctori sau cantonamente si nu platesc salarii la timp, unde erau investitorii astia cand a disparut Rapid? echipa de traditie nu? a venit romu ala cu haine lucioase si mustata putin si dupa moldoveanu ala sa si faca reclama la firma de apa si gata faliment, la Petrolul unde au fost investitorii?? la U Cluj? la CFR CLuj care e in insolventa? la FC Brasov care e in insolventa? o sa vina acum pt echipa CSA unu bogat, care sa le dea lor 3.7 mil de euro pe an doar pe sigla ? si 20.000 euro pe meci chirie? + sa plateasca salarii de jucatori profesionisti cu taxe? plus staff + staff medical + medicamente + recuperare + cantonamente?? =)))))))))))))) asta nici in visele cele mai ude ale lui talpoi nu se va intampla, cine dracu ar da bani pe ceva care nici macar nu e al lui :)))) si cati bani????? milioane de euro???? o sa fie bataie pe sponsori si investitori, o sa fie coada sigur astia sunt niste *** eu nici in liga 3 nu cred ca ajung, eu de fapt cred ca nu vor avea echipa profesionista deloc

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexonex
alexonex  •  19 Ianuarie 2017, 22:07
Postat de pedro_nr1 pe 19 Ianuarie 2017, 22:03

sponsori ??? sa fim seriosi ... nimeni nu mai baga bani in fotbal la ora actuala ... poate veni unul sa arunce niste maruntis precum negoita :) Noua echipa a CSA va ramane o echipa de mana a III-a, nici un fraier nu va investi banii lui pentru o echipa care nu va fi a lui, ci a armatei :)

Singura echipa departamentala din Europa. Cu ce se intampla in tara asta la ora actuala cel mai probabil o sa ajungem ca inainte de 89. Se pare ca totul merge in directia aia. Inca imi lipsesc campionatele in care derbyuri erau si cu echipe ca Rapid, U Craiova, Poli Timisoara. S-a dus fotbalul indiferent daca o sa mai exista Steaua sau nu.

Vezi toate comentariile (118)
Comentează