FOTBAL  »  Superliga  »  COMUNICAT

FOTO FACSIMIL Talpan a mai câștigat o luptă! » Comunicat CSA: FRF și LPF au fost înștiințate + Măsură nouă

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 19 ianuarie 2017 14:50

Clubul Sportiv al Armatei a emis astăzi un comunicat în care anunță că a înștiințat Federația, Liga Profesionistă și Oficiului Naţional al Registrului Comerţului pentru punerea în aplicare a hotărârii judecătorești prin care Gigi Becali pierde dreptul de a utiliza numele Steaua.

Comandantul Cristian Petrea a fost criticat public de Florin Talpan pentru faptul că amână trimiterea unor astfel de înștiințări, prin care să someze instituțiile să ia măsuri contra echipei deținute de Becali.

Până la urmă, Petrea s-a conformat și a semnat hârtiile, la două zile după ce ministrul Apărării a anunțat că a trimis Corpul de Control pentru o anchetă la CSA, în problema mărcii Steaua

CSA anunță astăzi că a transmis de ieri aceste adrese, cărora le-a atașat și hotărârea Curții de Apel București. O astfel de înștiințare i-a fost trimisă și lui Valeriu Argăseală, președintele echipei deținute de Gigi Becali. 

Măsură nouă: urgentarea motivării Curții de Apel

Același comunicat mai informează că oamenii din "conducerea CSA «Steaua București» va solicita compartimentului juridic din subordine să formuleze o cerere de urgentare a motivării hotărârii judecătorești".

Citește și:

INTERVIU EXCLUSIV Fostul comandant al CSA, Laurențiu Roșu, spune că patronul FCSB deține marca Steaua: ”Talpan bate câmpii! Palmaresul e la Becali!”

Decizia Curții de Apel București: 

*click pe imagini pentru a mări

 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (196)
steaua024
steaua024  •  20 Ianuarie 2017, 00:12

Talpan a mai câștigat o luptă! Dar...razboiul? This is the question !

para.para
para.para  •  19 Ianuarie 2017, 21:52

Trebuia o instiintare trimisa si la angajatii lui jiji de la cancanul sporturilor sau pe astia ii da direct in judecata pentru folosirea frauduloasa a numelelor "Steaua" si "Steaua Bucuresti".

881165428637603
Sorin Sfetcovici  •  19 Ianuarie 2017, 20:24

HOTĂRÂRE nr. 373 din 2 aprilie 2003, HOTĂRÂRE nr. 128 din 6 februarie 2003, HOTĂRÂRE nr. 66 din 4 februarie 1999, TOATE FAC REFERIRE DOAR LA TERENURI

Vezi toate comentariile (196)
Comentează