FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reacție dură de la un fost antrenor al FCSB: "Mamă, dacă nu se vorbește de Alibec ăsta de un an de zile"

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 mai 2018 10:54

Sorin Cârțu, fostul antrenor al FCSB, s-a săturat de subiectul legat de situația lui Denis Alibec și îi transmite lui Nicolae Dică faptul că trebuie să renunțe cât mai repede la atacant.

"Mamă, dacă nu se vorbeşte de Alibec ăsta de un an de zile... E o problemă socială a României. Din punctul meu de vedere cred că Dică va rămâne, dar Becali n-ar mai trebui să-l ţină pe Alibec, cu orice risc. Trebuie să-l împrumute sau orice variantă.

Trebuie să rupă relaţia asta pentru că nu va da roade niciodată. Un comportament pe care l-a avut el faţă de antrenor trebuia rupt demult, iar atunci altele ar fi fost rezultatele. Totuşi, dacă va veni alt antrenor în locul lui Dică, atunci trebuie să aştepte, pentru a vedea dacă îl acceptă pe Alibec sau nu", a spus Sorin Cârţu la TV Telekom Sport.

1 gol
în 20 de meciuri în acest sezon a reușit Alibec pentru FCSB

Citește și: EXCLUSIV Război TOTAL la FCSB!!! GSP a aflat motivul REAL pentru care Becali și-a pierdut cumpătul cu Alibec la miezul nopții: "NU mai stă o secundă!" + scandal major cu Dică

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
1211076955587563
Popescu Silviu  •  19 Mai 2018, 18:17

cui?

albalbastru72
albalbastru72  •  19 Mai 2018, 16:39

Mai bine ramine la fecesebeleaua pentru ca mai are de stricat si pe altii gen Morutan sau albanezul ala de la Iasi.Oricum stafeta a fost deja preluata de Coman,am mare incredere in el e tare rau la manele si la Kent lung.

randomm
randomm  •  19 Mai 2018, 11:22

eu cand am spus inainte sa il aducem ca asta strica vestiarul si nu are ce cauta la Steaua,nu m-a crezut nimeni. asta poate performa numai intr-un mediu unde este haos. daca este disciplina,l-ai pierdut pe alibec. deci nu are nicio sansa la o echipa profesionista cum este Steaua sau in afara in occident. asta a stat 17 luni la Steaua. si doar in jumatate din ele a performat,adica in 8 luni jumatate,pana in septembrie 2017,dupa a picat in cap. ne luam banii care l-am dat pe el pentru salarii si cumparare si la revedere. l-am luat cu 1,8 milioane de euro si il dam cu 2,1 milioane de euro si aia este,nu am pierdut nmimica,inca din contra,am castigat o duzina de goluri pentru prima parte din ultimele 17 luni.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează