FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

Reacția lui Mircea Rednic după ce UTA a pierdut clar amicalul din Ungaria: „Așa e fotbalul. În loc să fie 2-0 pentru noi, s-a terminat 3-0 pentru ei”

Articol de - Publicat duminica, 14 ianuarie 2024 14:14 / Actualizat duminica, 14 ianuarie 2024 22:18

Mircea Rednic a tras concluziile după ce UTA a pierdut categoric, scor 0-3, în fața celor de la Honved Budapesta (locul 11 în liga a doua din Ungaria).

După amicalul de sâmbătă, antrenorul arădenilor nu a părut îngrijorat pentru eșecul echipei sale. Spune că are răbdare cu nou veniții și anunță noi transferuri.

Presa din Spania anunță că transferul lui Horațiu Moldovan în La Liga e iminent: „Va fi titularul!”
RAPID
Presa din Spania anunță că transferul lui Horațiu Moldovan în La Liga e iminent: „Va fi titularul!”

Ce a spus Mircea Rednic după Honevd – UTA 3-0

,Nu poți să judeci noii jucători după o săptămână. Avem răbdare, mai e timp. Mai mult ca sigur vor mai apărea noutăți pentru că sunt unii jucători care încă nu s-au adaptat. Ne vom întări săptămâna viitoare", a declarat Mircea Rednic.

Și a continuat: ,,Nu-mi convine că am pierdut. Dar a fost un antrenament bun, toți cei care nu au avut probleme medicale au jucat. Așa e fotbalul. În loc să fie 2-0 pentru noi, s-a terminat 3-0 pentru ei. 

Am luat două goluri din faze fixe, am avut momente bune dar pe faza defensivă am suferit. Ca implicare a fost ok pentru un ultim meci sau antrenament din săptămâna asta de pregătire. Sunt conștient că s-a instalat o oboseală în lot, e normal pentru că și ieri am avut două antrenamente. 

Pe noi ne interesează să stăm bine fizic la meciul cu FCSB. Le-am și dat liber mâine, au muncit bine și sunt convins că perioada asta ne va fi utilă pentru jocurile din campionat", a mai spus Rednic.

  • Echipa de start a arădenilor: Iacob - Stroungis, Conte, Benga - Rodrigues, Freitas, Vraciu, Trif - R. Pop, Micovschi - Cooper.
  • După pauză, Mircea Rednic a trecut la sistemul 4-4-2. Stahl, Lungu, Ofosu, Dumitrașcu, Stolnik, Lopez, Căpușă, Kyrychenko, Iurasciuc și Stanciu au mai intrat pe durata partidei.

UTA, locul 12 cu 24 de puncte, revine în Superligă luni 22 ianuarie. Va juca în deplasare cu FCSB, de la ora 20:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, OrangeSport și DigiSport.

VIDEO Răzvan Burleanu a dezvăluit obiectivul României la EURO 2024

Citește și: 

Alhassan - activ, Luis Phelipe - decisiv » Cum s-au mișcat noile transferuri de la FCSB la primul meci pentru roș-albaștri

Că așa e-n fotbal! În urmă cu 10 ani i-a năucit, acum vechii rivali sunt amici. Imagini din Antalya la meciul FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează