FOTBAL  »  Superliga  »  CSM POLI IAȘI - ASTRA

Reacție vehementă a lui Șumudică după ce a văzut imaginile cu stadionul de la Iași: "E inuman! Nu poți juca în asemenea condiții"

FOTO: dolcesport +2   FOTO
FOTO: dolcesport

Articol de GSP - Publicat joi, 09 februarie 2017 13:15

Meciul dintre CSM Poli Iași și Astra, programat pentru vineri, e în pericol să nu se mai dispute, ninsorile abundente din ultimele 24 ore transformând stadionul "Emil Alexandrescu" într-o mare de zăpadă.

Marius Șumudică e convins că terenul va fi impracticabil la ora jocului și speră că disputa de la Iași va fi reprogramată. 

"Chiar dacă terenul va fi deszăpezit, tot degeaba. În noaptea asta se anunţă temperaturi de -19 grade, la ora meciului -13 grade, ziua -10 grade. Vă daţi seama?

Nu poţi să joci fotbal în aceste condiţii. Eu nu cred că trebuie să se joace. Nu neapărat pentru că jucăm noi cu Genk şi e interesul fotbalului românesc.

Nu mă erijez eu în salvatorul fotbalului românesc, dar este inuman", a declarat Marius Șumudică, conform TV Dolce Sport.

Meciul dintre CSM Poli Iași și Astra este programat vineri, 10 februarie, de la ora 20:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează