FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reacție violentă legată de scandalul dintre Becali și Armată: "Le sugerez lui Boroi și celorlalți comandanți să facă cimitir din stadionul Ghencea"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 august 2016 11:36

De un an și jumătate Steaua nu mai poate juca în Ghencea din cauza scandalului dintre Gigi Becali și Armată, iar conflictul pare departe de a se încheia.

Ilie Năstase a vorbit despre neînțelegerile dintre Becali și CS Steaua și este sigur că echipa roș-albastră nu mai poate juca pe stadionul Ghencea.

"Între Steaua și Armată este o ceartă continuă. Nu știu când se va termina. Trebuie să se oprească pentru că nu face bine României.

Steaua mai poate juca doar pe cimitirul Ghencea. Unde să mai joace pe stadionul Ghencea? Le sugerez lui Boroi și celorlalți comandanți să facă cimitir din stadion. Să facă cimitirul Ghencea II. Am văzut că vor bani de la Becali. Dacă fac cimitir, o să facă rost de bani pentru că oameni mor în fiecare zi. Să vedeți câți bani o să obțină", a spus Năstase la televiziunea sportro.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (127)
demolarii
demolarii  •  10 August 2016, 22:41

O corectura domnule Nastase, Steaua poate sa joace pe Ghencea. FC SB a refuzat sa plateasca chiria pentru arena. Iar scandalul a inceput de cand s-a inaugurat National Arena si G Becali (copie a personajului Iordan Hagi Iordan) din dorinta profitului cu orice pret a vrut sa forteze clubul Steaua sa-i puna la dispozitie arena cum vroia el (metoda comunista numita Nationalizare). Inainte sa-i fiti avocat domnule Nastase, ganditi-va ca intr-o zi va va cere sa-i cedati locuinta gratuit, sau cu o chirie de cativa lei. Ce veti face? Va faceti bagajele si plecati cum a-ti facut cand l-ati ajutat sa devina patron al FC SB? Candva erati un model pentru tineri, si poate mai sunteti, dar doar ca tenismen. Ca om nu va-ti facut remarcat decat in postura de ipocrit......

alex_1973
alex_1973  •  10 August 2016, 19:09

Cred ca ăsta își caută loc de veci și nu a gasit.iar în lipsa de orice propune înființarea unui nou cimitir.Succes uri Nasti

khal_37
khal_37  •  10 August 2016, 18:58
Postat de Vasile Coca pe 10 August 2016, 16:29

@Ticbis, Ce jenant ca tocmai un becalist sa foloseasca expresii legate de IQ....Eu nu sunt nici bucurestean ,deci nici ultras,sunt un simplu stelist,dar Steaua a murit in momentul in care a fost preluata (fraudulos)de catre cel cu IQ cu minus.Pentru ca Steaua nu e doar o adunatura de jucatori,mai mult sau mai putin talentati,nu e ceva care sa se poata compara cu jalnicele insolvente sau falimentare de azi,Steaua a fost un spirit de onoare,lupta pentru culori si alte "chestii"de care cei cu IQ "mare"ca si tine nici nu au auzit.Voi stiti ca becali e salvatorul fcsb,care nu a ajuns ca Rapid sau altele...Bravo lor,celor de la galerii,in primul rand sudului,care au avut demnitatea de a pleca de la o mizerie promovata de becali,lasandu-va in loc pe voi,cocalarii ,zabrautenii si amatorii de selfie-uri cu gagicile pe "Nationalarena"...Pfff,auzi,sa se ia de IQ-ul altora unul ca tine...!

Cat drecu'ma puteti fi de ***...habar nu aveti pe ce lume traiti ma *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (127)
Comentează