FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

Reacţiile inculpaţilor după decizia din Dosarul Transferurilor: "În România nu sîntem respectaţi"

Articol de GSP - Publicat luni, 20 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 20 mai 2013 15:12

Inculpaţii din Dosarul Transferurilor au oferit primele declaraţii după aflarea veştii: cazul va fi rejudecat la Curtea de Apel.

Ioan Becali: "Respect această decizie, înseamnă că cei care au judecat au ajuns la concluzia că nu sînt probe. Rejudecarea nu înseamnă achitare, ci un proces în derulare. Procurorii sînt obligaţi să aducă probe pentru a condamna nişte oameni despre care au presupus că sînt vinovaţi. Pentru moment e o linişte, dar acest război continuă între avocaţii noştri şi procurori. Procuratura trebuie să dovedească lipsa banilor. Nu pot să-mi dea mie 8 ani de închisoare pe presupuneri şi bănuieli. Vreau să duc la capăt acest proces şi să-mi dovedesc nevinovăţia".

Gică Popescu: "Sper să se termine totul cu bine. Voi vorbi cu avocatul şi apoi voi da declaraţii mai multe".

George Copos: "Este decizia instanţei, nu o comentez. Nici eu şi nici oamenii de la Rapid nu am făcut nimic ilegal. În toţi aceşti ani în care am fost hăituiţi am pierdut sute de milioane de euro. Din aceste sute de milioane, mai mult de 60 la sută mergeau către bugetul statului. Asta este viaţa, îmi duc această soartă pentru că nu am ce face. Nu doresc nimănui să simtă ce am eu în sufletul meu acum".

Cristi Borcea: "Am fost încrezător, dacă nu ai încredere în Înalta Curte atunci în cine să ai? Am demonstrat cu documente, dar şi cu declaraţiile martorilor că sînt nevinovat. Oamenii de afaceri din România nu sînt respectaţi, sînt peste 1.500 de angajaţi care depind de mine şi ar fi fost tragic să fiu pedepsit, sacrificat pe nedrept.

Presa contribuie şi ea la îndepărtarea oamenilor din fotbal, ajungem să fim foarte hărţuiţi şi să ni se pună în cîrcă doar elementele negative. Nu am văzut să daţi ceva pozitiv despre Negoiţă sau Porumboiu, de exemplu.

Eu voi încerca să diminuez cît mai mult afacerile din România. Familia mea a suferit enorm. Tatăl meu a făcut infarct, are 5 bypassuri după verdictul din noiembrie. Pentru a ne clarifica şi dovedi vinovăţia... aaa.. nevinovăţia".

Victor Becali: "Garda financiară, care este în subordinea ANAF-ului, a făcut un raport, iar ANAF-ul s-a constituit parte civilă în acest proces. Păi asta este normal? Procedura este să se facă o expertiză de către un expert independent. Procesul va continua, asta este, dar măcar avem speranţa că vom avea o judecată dreaptă. Eu îmi doresc să se lămurească odată acest proces, să fie o judecată corectă, să se administreze toate probele şi să fie audiaţi toţi martorii".

Jean Pădureanu: "Nu am cunoştinţe juridice şi nu pot spune dacă e bine sau dacă e rău, dar sînt nevinovat şi sînt convins că în finalul finalurilor acest lucru se va demonstra. Din dosarul meu nu reiese că sînt vinovat. Am încredere în justiţie sută la sută. Procesul va continua şi rezist în continuare, mai ales că mă ştiu nevinovat. Aş fi fost tracasat dacă se lua o decizie mai drastică, dar am primit trei ani cu suspendare. Dacă eram vinovat mă condamnau din prima, dar aşa, probabil pentru ceva probleme în acte, nu le-aş spune neregularităţi, instanţa a decis să nu îmi dea cu executare".

VERDICT OFICIAL: Se rejudecă Dosarul Transferurilor! Cazul este retrimis la Curtea de Apel

Citește și:

„E jupân, face ce vrea cu echipa” » Prima reacție de la Craiova, după ce Mitriță a fost sărit din schemă de Iordănescu: „Să-și vadă de viața lui!”
Nationala
„E jupân, face ce vrea cu echipa” » Prima reacție de la Craiova, după ce Mitriță a fost sărit din schemă de Iordănescu: „Să-și vadă de viața lui!”
La 38 de ani și niciun minut jucat la Manchester City, a prelungit până în 2025. Explicația incredibilă
Campionate
La 38 de ani și niciun minut jucat la Manchester City, a prelungit până în 2025. Explicația incredibilă
Așteaptă un miracol! Lăsată acasă de Iordănescu, vedeta din Superligă mai are o singură speranță pentru a fi la EURO
Nationala
Așteaptă un miracol! Lăsată acasă de Iordănescu, vedeta din Superligă mai are o singură speranță pentru a fi la EURO

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (37)
torque1981
torque1981  •  21 Mai 2013, 14:41
Postat de p0t pe 20 Mai 2013, 19:31

saraacii sant nevinovati:)))))ce aveti cu ei mai procurorilor?????doamne unde esti tu tepes doamne!!!!......ascultati ceva la mine:va venii timpul in romania ca se vor gasi doi ca aia din filmul ala cu fratii aia doi care omoara toti traficantii,coruptii si scursurile alea ordinare.....pt ca justitia e doar pentru aia care fura o gaina nu si pentru astia care sau imbogatit prin inselaciuni de miliarde....amin

Sa te auda Dumnezeu

faurul_pamantului
faurul_pamantului  •  20 Mai 2013, 21:31
Postat de borat101 pe 20 Mai 2013, 21:03

Incredibil in ce DENIAL sunt acesti suspecti! Mint si sunt asa hoti, si ei cred ca asa trebuie sa se invarte lumea dupa hotiile lor! Sunt si au devenit imnui hotiei in tara aia, sau cel putin asa se cred.

pentru interlopi, jefuitorii Patriei, se gasesc tot felul de explicatii cum ca totul a fost inscenat, se gasesc scuze, conspiratii si alte ghidusii si artificii golanesti! Iar faptul ca au furat si jefuit nu e din cauza lor niciodata, ei n-au nici o vina, e vina ca si-a bagat "diavolul" coada,,,

borat101
borat101  •  20 Mai 2013, 21:03

Incredibil in ce DENIAL sunt acesti suspecti! Mint si sunt asa hoti, si ei cred ca asa trebuie sa se invarte lumea dupa hotiile lor! Sunt si au devenit imnui hotiei in tara aia, sau cel putin asa se cred.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează