FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, DUMINICĂ, ORA 20:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Record de asistenţă! » Meciul cu Steaua umple Giuleştiul: peste zece mii de suporteri vor susţine Rapidul

Suporterii pregătesc o coregrafie spectaculoasă pentru meciul cu Steaua.
Suporterii pregătesc o coregrafie spectaculoasă pentru meciul cu Steaua.

Articol de - Publicat vineri, 12 aprilie 2013 00:00 / Actualizat joi, 11 aprilie 2013 22:42

Zece mii de oameni vor fi în Giuleşti duminică seară, cei mai mulţi spectatori la un meci jucat de Rapid pe stadionul propriu în acest sezon.

Finalul stagiunii nu mai are nici o miză concretă pentru Rapid, dar întîlnirea cu Steaua tot îi mobilizează pe giuleşteni! În Grant se vor afla duminică seară 10.000 de suporteri, deoarece toate biletele tipărite au fost vîndute.

Capacitatea arenei e mai mare, de 19.100 de locuri, însă o peluză şi o parte din tribuna I sînt închise din pricina riscului pe care-l prezintă în eventualitatea unui cutremur.

La nici o altă partidă disputată de vişinii pe teren propriu în acest sezon n-au mai venit atît de mulţi oameni! Herea şi ceilalţi rapidişti au strîns o asistenţă superioară la alte jocuri din debutul stagiunii, însă pe Naţional Arena. Pe acelaşi stadion s-a jucat şi turul cu Steaua, cu 42.000 de oameni în tribune.

Interesul legat de derby creşte doar tensiunea şi atmosfera din timpul jocului, nu şi conturile clubului pe care-l patronează Copos. Capacitatea redusă a arenei din Grant şi preţurile mici ale biletelor sînt motivele pentru care încasările nu vor fi prea mari. Tichetele au costat 15 lei la peluză, 25 de lei la tribuna a II-a, 35 lei la tribuna I. Rapid a încasat în jur de 40.000 de euro pe biletele vîndute.

"Aşa mic cum e stadionul, noi în Giuleşti ne simţim cel mai bine. Rapid nu traversează un moment prea bun, n-ar fi fost plăcut un meci pe Naţional Arena cu 15.000 de giuleşteni şi la fel de mulţi stelişti" (Daniel Pancu, atacant Rapid)

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

"Aştept meciul ăsta de-un an!"
Mijlocaşul Rapidului, Ovidiu Herea, a declarat la DigiSport că visa la meciul cu Steaua de la începutul sezonului: "Eu, unul, aştept aceste meciuri de un sezon întreg pentru că sînt meciurile cele mai importante ale campionatului şi în aceste partide îţi doreşti să joci cît mai bine şi să dai tot ce ai mai bun pentru echipa ta. Chiar dacă trecem printr-o perioadă foarte grea, trebuie să uităm de tot şi să batem Steaua!".

Se relaxează la film
Fotbaliştii lui Marian Rada au decis să iasă în această seară la unul din mall-urile din Bucureşti pentru a vedea un film înaintea meciului cu Steaua. Nu este pentru prima dată cînt rapidiştii apelează la astfel de metode de relaxare înaintea unui joc. Ultima dată cînd au fost la film au avut parte de o surpriză din partea fanilor, care au început să cînte imnul clubului înainte de startul peliculei.

Emil Dică ratează derbyul
Mijlocaşul de 30 de ani al Rapidului, Emil Dică, va lipsi la partida cu Steaua, şansele sale să se refacă fiind nule. La unul dintre antrenamentele din această săptămînă, acesta s-a accidentat, suferind o leziune musculară.

Tudor la derby?
Meciul din tur a avut parte de o brigadă slovenă, în frunte cu Marko Vincici. Acum, va fi un trio din România pentru că în iarnă Rapid şi-a retras solicitarea ca la disputa cu Steaua să fie aduşi arbitri din străinătate. În prima fază, şefii CCA îl aleseseră pe Colţescu, însă ieri "centralul" craiovean i-a luat locul lui Tudor la derby-ul retrogradării, Ceahlăul - Chiajna. În aceste condiţii, Tudor devine favorit pentru a se afla duminică seara în Giuleşti, singurul impediment în realizarea acestei delegări fiind faptul că el a condus un meci al Stelei, tot în deplasare, acum două etape, cînd trupa lui Reghe a jucat la Galaţi.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (37)
al_27
al_27  •  12 Aprilie 2013, 20:24
Postat de vaalah pe 12 Aprilie 2013, 10:57

Să nu uiţi, Darie.. a fost cantecul Rapidului la infiintarea simultana cu surata lor Lokomotiv Moscova . _______ Ce mica este lumea mustaciosule . ___ Rapidistii ar trebui sa stie, sau daca nu, macar sa afle acum, ca echipa lor - infiintata, stranie coincidenta, simultan cu Lokomotiv, surata lor din Moscova - a facut propaganda electorala inaintea alegerilor din noiembrie 1946, arborand tricouri pe care se lafaia soarele, simbolul electoral al blocului comunist... Si asta s-a petrecut intr-o vreme cand (nota bene!) "clubul comunist" Steaua nu exista... __ Campania electorala facuta in 1946 pentru comunisti a calificat acest club ca unul cu adevarat comunist.

Rapid a fost infiintata de muncitorii de la atelierele Grivita (inainte de Lokomotiv Moscova, dar la 14 ani dupa CFR Cluj), Steaua a fost infiintata de comunistii veniti dupa abdicarea regelui... PS: la un an sau doi dupa infiintare, voi aveati primul trofeu in vitrina...

al_27
al_27  •  12 Aprilie 2013, 20:20
Postat de isteaua pe 12 Aprilie 2013, 19:41

Serios? Steaua nu e in stare sa stranga 7000? Steaua a avut saptamana trecuta *DUMINICA SEARA* la un meci cu Iasi, pe ploaie 5000 de spectatori. Voi aveti 5000 pe "vreme buna" daca meciul nu este un derby?

cand erati pe 4 in campionat acum 4/ 5 ani, aveati la meciul cu Pandurii maxim 2000 de spectatori langa cimitir, acuma toti mergeti sa umpleti arena si sa faceti poze intre voi ca maimutele pe plaja...

isteaua
isteaua  •  12 Aprilie 2013, 19:41
Postat de robert_rapid98 pe 12 Aprilie 2013, 13:53

Ma dar tot va dati mari asa daca steaua era in locul nostru strangeati si voi 7 mii de spectatori la un meci voi nu ati fost in stare cu Napoli sa strangeti mai mult de 3 mii de insi si nici cu rapidul in anul ala era stadionul gol la voi vine multi ca jucati pe National Arena ca daca jucati in cimitirul ala din ghencea nu va mai venea atatia stai linisitit de bine de rau ne sustinem echipa la rau voi sunteti stelisti doar la bine la rau ciuciu

Serios? Steaua nu e in stare sa stranga 7000? Steaua a avut saptamana trecuta *DUMINICA SEARA* la un meci cu Iasi, pe ploaie 5000 de spectatori. Voi aveti 5000 pe "vreme buna" daca meciul nu este un derby?

Vezi toate comentariile (37)
Comentează