FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Rednic a semnat cu Petrolul şi îşi anunţă obiectivul: "Vin să iau Cupa!"

Rednic va cîştiga 300.000 de euro numai din salariu
Rednic va cîştiga 300.000 de euro numai din salariu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 30 mai 2012 01:17

Rednic a ratat un contract cu Standard pe ultima sută de metri, iar azi va semna pe doi ani cu "lupii galbeni".

Ploieştiul visează iar la trofee prin venirea lui Florian Walter de la U Cluj şi a lui Mircea Rednic. "Puriul" va parafa azi un acord pe două sezoane, cu obiective clare de performanţă: "În primul an, trebuie să termin pe locurile 1-5 şi să cîştig Cupa României. Vreau să fac treabă bună la Ploieşti, mai ales că voi dispune de un lot valoros".

Antrenorul de 50 de ani a sosit azi-noapte în ţară, după ce, ieri, a fost aproape de un transfer la Standard Liege: "Eram doi pe un loc, dar am constatat apoi că am ieşit pe locul doi din şase antrenori! Au ales un olandez care probabil că era mai ieftin. Adevărul e că e criză în Europa, nu mai sînt bani. Aveam ofertă clară şi de la Charleroi, însă eu vreau să iau trofee, iar la Petrolul pot face performanţă, sînt toate condiţiile, plus stadion extraordinar şi o atmosferă senzaţională creată de suporteri".

7 trofee ca antrenor: un titlu cu Dinamo, două titluri, o Cupă a României şi două Supercupe cu Rapid şi o Cupă a Azerbaidjanului cu Lankaran

ALTE ŞTIRI:
Mută Poli la Chiajna
TIMIŞOARA. Atmosfera din vestiarul Politehnicii Timişoara este extrem de tensionată, jucătorii fiind nemulţumiţi că nu şi-au primit salariile de luni bune. Surse autorizate susţin că cei mai buni dintre jucători sînt forţaţi de Marian Iancu să meargă la Concordia Chiajna şi să renunţe la banii pe care îi mai au de încasat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
dan_racivitan2003
dan_racivitan2003  •  31 Mai 2012, 08:42

Vi sa o iei sus ! Dupa 7 etape esti plecat. Si petrolul v-a avea 4 pct. locul 17.

morarroion
morarroion  •  30 Mai 2012, 20:26

STAMBULE INAPOI LA CIMITIR!!!!!!!MULTESCU E ANTRENORUL NOSTRU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dan_racivitan2003
dan_racivitan2003  •  30 Mai 2012, 14:46

La sfarsitul turului se bat la retrogradare, la sfarsitul campionatului ajutati de blaturi termina pe 12

Vezi toate comentariile (12)
Comentează