FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - RAPID 2-1

Rednic, dat afară!

Articol de GSP - Publicat luni, 18 august 2008 00:00

Mircea Rednic a venit ieri pînă la Galaţi pentru a-i spiona pe rapidişti la meciul ce se disputa cu porţile închise, dar a fost dat afară. "Inadmisibil! O ruşine pentru conducerea LPF! M-am simţit umilit, după 40 de ani de fotbal! Mi s-a spus că Sichitiu a cerut vehement să fiu dat afară. Mă vor pomeni toată viaţa lor, nu vor scăpa!", a tunat Rednic la ieşirea din arenă. "Noi l-am trecut pe listă pe Rednic ca să-l ajutăm, dar Rapid a ameninţat că face contestaţie. Un gest foarte urît!", a zis şi preşedintele Oţelului, Marius Stan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  18 August 2008, 18:27

sunt de acord ca si corsicanu trebuia dat afara pentru ca e un nimeni dar hai sa o lasam mai moale cu legenda. ce a facut rednic, a pierdut 2 calificari in UCL cand conducea la pauza.:))) "marele antrenor".

 •  18 August 2008, 09:12

rednic e timpul de razbunare nu e posibil ca o legenda a fotbalului romanesc sa fie alungata de pe stadion in schimb marea "personalitate"gigi corsicanu sa fie considerat oficial lasitatea acestui neica nimeni(sichitiu} este evidenta sper cadinamo sa isi razbune antrenorul

 •  18 August 2008, 08:55

Ce atata tam-tam? S-a decis ca se joaca fara spectatori, regulamentar trebuia dat afara din tribune. A devenit un obicei sa se planga toti ca sunt nedreptatiti cand se respecta regulamentul (vezi Penescu). De aia nu mai ploua, ca n-a avut Rednic voie in tribune!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează