FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN 1-0

Rednic după ce a văzut Steaua - Braşov: "Dinamo are cele mai mari şanse la titlu!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 aprilie 2010 00:00

Fostul tehnician al lui Dinamo Mircea Rednic spune că roş-albii au cele mai mari şanse să se impună în lupta pentru titlu dintre echipele cu pretenţii la campionat în acest sezon.

"Dacă analizez evoluţia echipelor de pe primele şase, şapte poziţii ale clasamentului, Dinamo este în cea mai bună formă. Din acest punct de vedere, cred că ei au cele mai mari şanse să se impună", a spus Rednic.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  04 Aprilie 2010, 16:10
Postat de steaua1986forever pe 03 Aprilie 2010, 16:45

Nici voi anul trecut nu ati jucat nimic....si ati stat pe locul 1 multa vreme. Daca Urziceni "castiga meciurile cu arbitrii" inseamna ca esti irecuperabil pentru societate. Anul trecut v-au lasat cu buza umflata CU ARBITRII STRAINI. Daca erau arbitrii romani...ati fi luat titlul HOTILOR. S-a gasit tocmai dinamo sa vorbeasca de arbitrii cumparati. Asta e culmea nesimtirii.

dar tu ai vazut meciul lui dinamo cu urziceni de anul trecut? mai tii minte arbitrajul? cu un penalty neacordat, o intrerupere de faza fara motiv cand mingea era la 6 metri de poarta urziceniului si gata sa intre in plasa? da, au furat si cu arbitrii straini si romani!

 •  03 Aprilie 2010, 18:56

CRED , SINCER ,CA D-NUL REDNIC V-A COCHETA CU DINAMO IN VIITORUL APROPIAT , ASTA INSEMNAND O PALMA PESTE OBRAZUL LUI ANDONE CARE A TRISAT DUCANDU-SE LA RAPID ! CRED ,DEASEMENEA CA ,DIN VARA ,ODATA CU INSTALAREA LUI MIRCEA REDNIC PE BANCA LUI DINAMO ,VOM DEMONSTRA CA NE-AM INSELAT ATUNCI CAND L-AM CONTESTAT CONTINUU !VA DEMONSTRA CA ESTE UN DINAMOVIST ADEVARAT SI...DACA VOM CUCERI TITLUL ,VOM ADUCE O NOUA FATA PE PLASN INTERNATIONAL ! BAFTA REDNIC ! FII MEREU PESTE ANDONE !!!

 •  03 Aprilie 2010, 18:16

SE TOT SPUNE CA DINAMO JOACA BINE DAR NU SPUNE NIMENI ESENTIALUL SI ANUME CA IN MOMENTUL CIND ECHIPA SCIRTIE ESTE AJUTATA DE ARBITRII ,FAPT CARE S-A INTIMPLAT SI CU GAZ-METAN MEDIAS CIND JUCATORUL GAZULUI A FOST SI SIMPLU ELIMINAT LA O FAZA DE CEL MULT CARTONAS GALBEN,IAR ARBITRUL PARCA ASTEPTA SANSA ASTA,CIND LA UN LUFT S-A DUS CATRE JUCATOR DIRECT CU CARTONASUL ROSU.CINE A SPUS CA NU ARE INCREDERE IN ARBITRII ROMANI A AVUT FOARTE MARE DREPTATE PENTRU CA ARBITRII ROMANI SUNT CORUPTIBILI .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează