FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 1-1

Rednic e supărat că atacanții pe care-i tot așteaptă nu-și fac apariția în Ștefan cel Mare: "Talentații nu-și prea arată talentul!"

Articol de - Publicat duminica, 26 iulie 2015 00:00

Mircea Rednic consideră că echipa sa a fost mai bună ieri decît Viitorul, dar în același timp îi și critică pe elevii săi

- Domnule Rednic, mulțumit de egalul cu Viitorul?
- Nu am pierdut, am fost echipa mai bună, însă nu sînt mulțumit pe deplin pentru că le-am zis să aibă grijă la pasele lungi. Este o greșeală inadmisibilă pentru Dinamo să ia gol dintr-o pasă de 60 de metri. Viitorul a pasat doar de-a latul terenului, noi am avut ocaziile. Alt lucru care nu mi-a plăcut este că a trebuit să primim gol ca să ieșim cu adevărat la joc.

- Problema atacantului încă nu e rezolvată...
- L-am băgat pe Gnohere, așa cum e el, cu kilograme în plus, și s-a văzut clar diferența. A cîștigat cinci din șase dueluri. Asta putem momentan, e ciudat ce se întîmplă. Negociem, ne înțelegem la salariu cu nu știu cîți atacanți și după cîteva zile dau telefoane, se interesează de România și pur și simplu dispar.

- Evoluția lui Patrick Petre cum vi s-a părut?
- Tot ce a făcut Petre a fost pozitiv. A intrat cu tupeu, a marcat și astfel și-a cîștigat locul în echipă. De el sînt mulțumit că se pregătește foarte bine, dar vreau mult mai mult de la jucătorii despre care tot spunem cu toții că sînt talentați. Momentan, aceștia nu își arată nici talentul și nici valoarea. Matei, Lazăr și Gavrilă jucau ca boxerii cîte 10 minute pînă să vin eu, trebuie să înțeleagă că trebuie să arate mult mai mult decît au făcut-o pînă acum.

"Am pregătit meciul toată săptămîna cu Rotariu vîrf și nu am putut să îl folosesc pentru că a răcit, nu ne-a picat bine. A trebuit să improvizez și cu Filip mijlocaș, dar s-a descurcat bine"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

"Ne creăm foarte multe ocazii de gol, însă înscriem foarte puțin! Mă bucur că am marcat, dar practic e degeaba dacă nu am reușit să cîștigăm"
Răzvan Marin, mijlocaș Viitorul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
george_fcd
george_fcd  •  27 Iulie 2015, 13:32
Postat de cainelup pe 26 Iulie 2015, 12:29

"Este o greșeală inadmisibilă pentru Dinamo să ia gol dintr-o pasă de 60 de metri. " - nu, greseala inadmisibila este a ta, pentru ca insisti in prostie sa-l bagi in teren pe caricatura aia de Fai. "Tot ce a făcut Petre a fost pozitiv. " - am vazut, la cea de a doua ocazie...

Si-a pierdut suflul cunoscatorule.....daca nu intra el nici punctul asta nu-l luam!

1446025852379084
Dragos Nastase  •  26 Iulie 2015, 14:58

Mesaj catre toti fanii Dinamovisti bai fratilor voi chiar si cand suntem pe un drum bun criticati tot ce dracu aveti ,sa inteleg ca,aveti interese ascunse eu chiar nu va inteleg se vede clar ca,e un progres si ca,in sf avem un antrenor capabil si se vede cu ochiu liber ca ,echipa incepe sa functioneze haideti frate sa fim alaturi de ei si sai sprijinim sa aratam ca ,suntem cea mai buna galerie din tara

calinescu_
calinescu_  •  26 Iulie 2015, 13:39

CE SA FACI MIRCEA , TOATA LUMEA E STRAMBA ....!!!! :))))))) CE JOACA DINAMO : APROAPE NIMIC ...!!!! CE S-A VAZUT LA OVIDIU : CERNIAUSCAS - VALABIL : FEUSI - FOARTE BUN ; MARC - BUN ; MEVLIA -FOARTE BUN (MAI BUN CA BUNOZA , ARE O VITEZA IN PLUS); FAI - UTIL , INSA LOCUL LUI E MAI SUS SI PE DREAPTA (TREBUIE VALORIFICATA VITEZA LUI); NEDELCEARU - EXCELENT, VA DEVENI UN MARE FOTBALIST; IONUT SERBAN - POTENTIAL FANTASTIC; VOINOVICI - UTIL , INSA DOAR LA MIJLOC SAU IN APARARE , IN ATAC E ZERO; STELIANO FILIP - UN MARE FIGURANT CARE SE PARE E MAI BUN PE FIFA ....!!! TREBUIE GASITA ALTA SOLUTIE PE STANGA; MATEI - UN LOSER ABSOLUT; HARLEM - PARCA E FRATE CU FARNOLE , ZERO ABSOLUT; VALI LAZAR - INGRIJORATOARE CADERE DE FORMA. E UN FOTBALIST DE MORAL CARE TREBUIE AJUTAT ....!!! GAVRILA -A PRIMIT NUMEROASE SANSE SI A DEMONSTRAT PUTIN ....!!! CAM ACELASI ALUAT CU C MATEI SI STELIANO FILIP , ADICA LIGA II -A ...!! PETRE ESTE SI VA RAMANE UN JUCATOR DE LOT , NICIODATA DE PRIM 11 ; NE TREBUIE URGENT UN VARF SI UN FUNDAS STANGA ....!!! APOI NE MAI TREBUIE FORTE PROASPETE PE FLANCURI ...!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează