FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic îl critică pe Șumudică: "Nu s-a ținut de promisiune" » Ce pact au făcut cei doi antrenori

FOTO: Alex Nicodim (Gazeta Sporturilor)
FOTO: Alex Nicodim (Gazeta Sporturilor)

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 mai 2016 10:52

Mircea Rednic a plecat ieri de la Dinamo și a declarat că este supărat pe rivalul său, Marius Șumudică, pentru că acesta nu s-a ținut de promisiunea făcută în iarnă, în Cipru.

"Eu am fost corect față de Șumudică și față de ce i-am promis în Cipru. M-am ținut de cuvânt, dar el nu. Să vă spună el ce s-a întâmplat.

Șumudică a mers la două capete, dar Dumnezeu... A mai fost unul care a mers la două capete și după meci a zis că Dumnezeu a făcut dreptate și a făcut", a spus Rednic ieri.

Potrivit DigiSport, în iarnă, cei doi au făcut un pact, pentru a se ajuta reciproc. Rednic i-a promis antrenorului Astrei că o încurcă pe Steaua, iar Șumudică a promis că o va încurca pe Pandurii.

Rednic s-a ținut de cuvânt și a făcut două egaluri cu Steaua în play-off, în timp ce Șumudică nu și-a respectat partea de înțelegere, Pandurii câștigând 4 puncte cu Astra.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
1174879345890311
Sergiu Gabor  •  22 Mai 2016, 16:19

E probabil adevarat, dar rednic(nu merita sa-i scriu numele cu majuscula) a uitat sa spuna ca s-au mai inteles si sa se dea la o parte in meciurile directe! dar cum toate se intorc a patit-o in finala Cupei Romaniei.

sorin72seb
sorin72seb  •  21 Mai 2016, 17:20

Cum am mai spus si altadata ,oricine vine ca antrenor sau ca investitor la aceasta echipa de pluton ,adica dinamo.....isi pune ca obiectiv ,nu castigarea unui campionat sau al unei cupe,ci ,ca Steaua sa nu ia campionatul......foarte interesant acest obiectiv,le doresc ca si in urmatorii 100 de ani acelasi sa le fie naravul.......

oricare
oricare  •  21 Mai 2016, 15:24
Postat de randoom_._ pe 21 Mai 2016, 13:48

bine ca vad toti cat de prost esti,bai ***. tin sa te anunt ca si daca,batea in playoff,Steaua pe dinamop cu 10-0 in ambele meciuri,tot astra termina pe primul loc. nu a incurcat cu nimica,dinamop pe Steaua.

Din 6 meciuri ati castigat o *** si tu tot crezi ca e batman pe la steaua :))))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează