FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic: "Mă deranjează cînd văd declaraţii ale jucătorilor de la Mediaş, că vin să cîştige la Dinamo. Înainte veneau cu pamperşi!"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 mai 2015 18:59

Mircea Rednic a vorbit de meciul cu Gaz Metan Mediaș, care se va disputa mîine în Ștefan cel Mare de la ora 21, liveTEXT pe GSP.ro, televizat de Digi și Look.

"Ne gîndim foarte serios la meciul cu Gaz Metan, e o echipă care se luptă să nu retrogradeze, vine după şase meciuri în care nu a pierdut. Noi venim după o victorie foarte importantă (n.r. 2-0 cu Viitorul), mai avem trei meciuri şi obiectivul nostru este să strîngem cît mai multe puncte. Trebuie să avem continuitate în rezultate. Vreau să le dau posibilitatea jucătorilor să-mi demonstreze, pentru că va fi un alt Dinamo.

Mă deranjează cînd văd declaraţii ale jucătorilor de la Mediaş care zic că vin să cîștige la Dinamo. Înainte veneau cu pamperşi!

De la Mediaş îmi place Roman, chiar dacă vine după o accidentare. Şi m-au surprins plăcut după schimbarea antrenorului, foarte agresivi şi îşi urmăresc şi ei interesul, au prime de joc, trebuie să rămînă în prima ligă. E un club destul de stabil, are condiţii foarte bune. Merită să rămînă, mai au două meciuri după noi pe care trebuie să le cîştige, dar o să le fie greu şi cu noi”, a spus Rednic, conform fcdinamo.ro.

"Avem două probleme, Nedelcearu, care este accidentat, nu îl vom avea la următoarele meciuri pentru că a intrat într-un program intens de recuperare şi sper să-l avem sută la sută cînd începem pregătirea, şi Elhamed, care este suspendat" Mircea Rednic

Citește și:

Ilie Dumitrescu, savuros după meciul Generației de Aur: „Petrescu s-a chinuit și el puțin”
Nationala
Ilie Dumitrescu, savuros după meciul Generației de Aur: „Petrescu s-a chinuit și el puțin”
10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nationala
10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”
Superliga
Nicușor Dan, anunț despre noul stadion al lui Dinamo: „O minciună grosolană”

Licitație la dineu pentru echipamentele Generației de Aur » Cât a plătit Șucu pentru tricoul lui Mourinho + Hagi a stabilit recordul serii

Cine transmite la TV meciul de adio al Generației de Aur » Ploaie de staruri mondiale pe Arena Națională


Comentarii (72)
10203839225041363
Vasi Mar  •  15 Mai 2015, 09:05

DE DATA ASTA "STRAMBU' " VA TREBUI CA CUMPERE EL PAMPERSI PT "CATELUSI"!

vasy86le
vasy86le  •  15 Mai 2015, 08:59
Postat de tonyys pe 15 Mai 2015, 06:56

in curand se va implini un deceniu de cand dinamo n-a mai castigat titlul...iar suporterii lui dinamo inca mai pun botul la prostelile lui negoita.

S-a intamplat si la case mai mari, asta e fotbalul, nu intotdeauna poti fi numai sus.

breitner
breitner  •  15 Mai 2015, 07:52

Inca o dovada ca articolele sunt scrise de "habarnavisti" in materie de sport (***, ***, etc.) : "n.r. 2-0 cu Chiajna"! Etapa trecuta dinamo a jucat cu viitorul!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (72)
Comentează