FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN 1-0

Rednic: “N-am avut soluţii în faţa porţii“

Articol de - Publicat luni, 04 august 2008 00:00

Nemulţumit după meci, Mircea Rednic a explicat evoluţia relativ slabă a echipei prin faptul că Dinamo e încă “în căutări”

– Domnule Rednic, cum a fost meciul?
– Nu sînt mulţumit deloc, la fel ca şi suporterii. Încă sîntem în pregătire, ne căutăm. E un început de sezon mai slab, mulţi jucători doresc să se remarce. Trebuia să fim mai inteligenţi, să jucăm altfel cu un om în plus,
aşteptam altceva. Ocazii au fost, dar nu am avut soluţii în faţa porţii.

– Aţi avut probleme cu accidentările...
– Într-adevăr, înainte de meci s-a accidentat Izvoranu, dar Goian l-a înlocuit şi a făcut un meci bun. Bratu are entorsă la piciorul stîng şi sper să fie recuperat pînă la meciul cu CS Otopeni.

– Miranda mai intră în planurile lui Dinamo?
– Mai rotesc şi eu atacanţii! Miranda şi Pekarici s-au antrenat cu echipa a doua pentru că am ales alţi jucători pentru acele posturi, dar nu înseamnă că la meciurile următoare nu îi mai doresc.

– Suporterii l-au fluierat la final pe Blay...
– El nu s-a antrenat în ultimele 4 zile şi acest lucru şi-a pus amprenta asupra jocului său. Oricum, nici nu am înlocuitor pentru acest post de fundaş dreapta.

– Pleacă Moţi? Vine Moreno?
– Moţi nu pleacă nicăieri! Aş vrea să se clarifice odată problema asta. Cu Abel Mo reno o să vedem ce va fi. Eu sper să poată intra cît mai curînd şi Ma rius Niculae.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
 •  04 August 2008, 15:53

pai cu ce bombe de jucatori au adus borcea si ceilalti actionari de ca.CA.T nici nu se poate gasi vreo solutie in echipa. si ca tot spunea unul mai jos, da e greu sa te bati cu cfr si cu rapid (care va deveni un al-2-lea cfr...) dar de ce pomenesti steaua, care sunt mai 'vai-de-steaua-lor' decat noi.

 •  04 August 2008, 14:43

am fost la meci...da este korect 2 penaltyuri si un rosu in 5 min...? este korect?. asta e echipa lui dinamo? 2 pen si un rosu in 5 min? numa asa neati batut...dac a jucam 11 la 11 sigur nu luam bataie, SIGUR...pana in min 20 am fost peste voi..rusine dinamo...asta e dinamo? bate MEDIASU CHINUIT IN GROAPA cu 1-0 dupa un pen SI UN OM IN PLUS 70 DE MIN ? rusine ...Cl de departe de ce vreti..sincer...FUGITI MA DE AICI, MINTITI FOTBALUL,UITATIVATI CUM ATI JUCAT, MINTITI FOTBALUL

 •  04 August 2008, 14:32

cine zice ca a fost influentat rezultatul de arbitru habar nu are de fotbal...hent pe linia portii (mingea intra in poarta) se sanctioneaza cu rosu si penalty pe orice teren din lume...iar al doilea penalty a fost clar...cine comenteaza pe aici nu cred ca a vazut fazele...pana si Craciunescu a recunoscut ca au fost clare fazele (desi el niciodata nu a fost prea apropiat de Dinamo)

Vezi toate comentariile (11)
Comentează