FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 1-1

Rednic: "Noi am stat mai bine în teren". Reghe: "Am alte pretenții de la unii jucători!"

Articol de - Publicat luni, 07 martie 2016 00:00

Cei doi antrenori s-au salutat cordial înainte de meci, iar la final au declarat la unison că meritau să câștige.

Al 50-lea rezultat de egalitate din cele două echipe în Derby de România. După 90 de minute, într-un meci cu doi eliminați și multe ocazii de gol, cei doi antrenori au vorbit la cald despre partidă. Dacă Rednic l-a făcut zob pe Filip, Reghe și-a vărsat nervii pe arbitrul Hațegan.

CE A DECLARAT REDNIC DUPĂ MECI

  • "Steaua a avut primele 20 de minute foarte bune, a marcat un gol dintr-o poziție ușoară de ofsaid, dar și noi am avut ocazii clare! Am meritat acest punct, n-am avut niciun noroc! Pintilii și Chipciu meritau 100 de roșii în meciul ăsta. Nu-mi mai spuneți mie că am smuls noi un punct"
  • "Norocul Stelei a fost Nițu! El a fost salvatorul Stelei în partida asta. Nițu a crescut foarte mult în ultima vreme și îl felicit pentru prestația lui" (* Mircea Rednic i-a spus Nițu portarului campioanei în toate declarațiile de după meci)
  • "Sunt prea nervos ca să mai vorbesc eu de Filip. Nu am ce să vorbesc eu de el, OK? A luat roșu pe bună dreptate, norocul nostru a fost că Hamroun a reacționat. N-ai voie să faci ce a făcut Filip. Eu nu mai am timp să stau să îl pedepsesc, viața îl pedepsește sigur! Filip a fost nervos de la pauză"
  • "Parcă lumea zicea că nu putem să jucăm ofensiv, iată că am făcut-o în acest meci și a fost cea mai bună partidă făcută acasă de noi. Îmi pare rău că nu am marcat mai repede, păcat că am făcut greșeli într-un astfel de meci"
  • "Dinamo a fost în formă, am atacat mult, am stat mai bine fizic. Din punctul meu de vedere, am stat mult mai bine ca ei în teren, puteam câștiga, dar până la urmă e bine că nu am pierdut acest meci"
  • "Cu Eric trebuie să avem răbdare, a venit de trei săptămâni la echipă, s-a pregătit de unul singur. Îmi pare rău că nu a marcat și din acea lovitură liberă!"

CE A DECLARAT REGHECAMPF DUPĂ MECI

  • "Trebuia să câștigăm meciul cu Dinamo la câte ocazii am avut, e clar că trebuia să înscriem, să marcăm atunci când aveam ocazia și să terminăm totul mai repede"
  • "E un punct câștigat până la urmă, dar îmi pare rău pentru Hamroun și pentru Papp, ei trebuie să înțeleagă că nu suntem la grădiniță. Noi trebuia să închidem scorul, dar asta e, mergem înainte"
  • "Dinamo a încercat să joace și să câștige meciul, dar dacă noi marcam la ocaziile pe care le-am avut plecam sută la sută cu cele trei puncte"
  • "Hațegan este un arbitru care merge la Euro, dar dacă nu e în stare să scoată de pe teren un jucător pe care l-a eliminat, cum a fost în cazul lui Filip, n-are ce căuta acolo! Eu nu vreau să vorbesc prea mult de arbitraj, dar nu e normal să nu poți să te ridici la nivelul unui astfel de meci. Arbitrul de linie a luat toate deciziile doar împotriva noastră"
  • "Tot ce trebuie să facem de acum încolo este să câștigăm meciul următor cu Astra! E obligatoriu! Deja ne gândim la acel meci, este unul foarte important pentru noi"
  • "Ne dorim foarte mult să-i avem pe suporteri alături de noi. Vreau să jucăm la București și să vină în număr cât mai mare alături de noi și pe viitor"
  • "Am alte pretenții de la unii jucători! În momentul când vine o minge plouată nu poți să stai pe picioare, să aștepți mingea, în loc s-o ataci și să o respingi"

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
eshayk
eshayk  •  07 Martie 2016, 10:06

Reghe: "Am alte pretenții de la unii jucători!". Intotdeauna ceilalti sunt de vina ,niciodata el , jenant blatist manelistul asta .

lapusneanul
lapusneanul  •  07 Martie 2016, 09:37

e clar, manelistul a vazut alt meci..."arbitrul de linie a luat toate deciziile doar impotriva noastra"...reamintesc doua :) golul din offside si eliminarea lui filip .......deciziile au fost luate de ambii asistenti :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează