FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic: "Nu cred că voi antrena în România din vară"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 aprilie 2010 00:00

Mircea Rednic regretă situaţia delicată în care se află Dinamo, dar nu uită să-i înţepe pe cei din Ştefan cel Mare, amintindu-le că echipa era pe primul loc anul trecut pe vremea asta. Rednic spune că nu e tentat să antreneze din nou în România, din vară.

" Steaua - FC Timişoara e un meci care s-ar putea să decidă ocupanta locului doi.

La Dinamo e greu de spus ce se întîmplă. Mai ales după o pregătire făcută ştiinţific, sînt oameni care se pricep la fotbal, e greu de spus ce se întîmplă. Anul trecut, pe vremea asta, erau pe primul loc. Toată lumea e vinovată cînd lucrurile nu merg bine, în special antrenorul. Îmi pare rău pentru Dinamo, pentru suporteri, dar nu e treaba mea. Nu sînt eu antrenor, cine e antrenor să răspundă. Nu cred că voi antrena în România din vară", a spus Rednic.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
dan_petrescu_68
dan_petrescu_68  •  26 Aprilie 2010, 05:28

Rednic e singurul care stie sa recladeasca o echipa.S-a vazut si in primul mandat la Dinamo.Ca asta e ce trebuie acum o noua echipa ca acum in afara de 5-6 jucatori restul sunt amintire.

 •  25 Aprilie 2010, 23:46

Si cand ma gandesc ca in vara le-am spus sa-l aduca pe Ionut Badea sau sa continue cu Rednic!Acum le spun ca pana nu vor iesi de sub influenta verilor Becali nu vor mai castiga campionatul, pentru ca este randul Stelei sa ia mai intai titlul, avand in vedere ca au pierdut unul la acel 1-2 cu Dinamo in Groapa si verii Becali nu uita si nu iarta. Eu nu inteleg cum Badea poate fi prostit atat de mult de ceilalti din jurul lui

 •  25 Aprilie 2010, 23:36

Singura sansa a lui Dinamo in sezonul urmator: Adus Rednic de urgenta ca antrenor, renuntat la jucatorii impresariati de verii Becalii ce l-au tradat in finalul campionatului trecut, renuntat la acesti impresari care fac ca Dinamo sa piarda cand vor ei (acum cum ne-am apropiat de Steaua varului Gigi, cum au intervenit iarasi la jucatorii impresariati de ei la Dinamo, sa nu depaseasca locul 6). Bine, poate ca acelasi lucru il doresc si Turcu, Borcea, Badea -poate ca si ei sunt la fel de tradatori

Vezi toate comentariile (4)
Comentează