FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI, AZI, 19:00, GSP.RO, DIGI 1, DOLCE 1, LOOK TV

Rednic, promisiune pentru fanii dinamoviști de Ziua Îndrăgostiţilor: "Putem face tripla"

Articol de - Publicat duminica, 14 februarie 2016 00:00

Roş-albii consideră că au forţa necesară să cîştige campionatul şi cele două Cupe. Aceasta deşi antrenorul mai cere încă un jucător, cu profil ofensiv

Dinamo începe, oficial, 2016 diseară. De Ziua Îndrăgostiţilor, de la ora 19:00, contra Botoşaniului. Mircea Rednic are patru fotbalişti pe tuşă, toţi suspendaţi, Steliano Filip, Ionuţ Nedelcearu, Vali Lazăr şi, noul căpitan, Paul Anton, acestora li s-a alăturat şi Romario Kortzorg, cu probleme medicale. Iar olandezul nu va fi forţat, de aceea sînt şanse mari ca în formula de start să apară feroezul Leo Bartalsstovu.

"Să arătăm că sîntem puternici"

Aşteptările lui Rednic, ca şi ale suporterilor dinamovişti, sînt mari. "Cred că a fost o perioadă bună de pregătire pentru noi, mai puţin incidentul cu echipa naţională. Am avut jocuri amicale, le-am dat tuturor fotbaliştilor posibilitatea să evolueze. Nu-mi va fi uşor cu Botoşaniul, am patru suspendaţi, iar Romario Kortzorg are contractură. E foarte important cum începem acest an. Mai sînt trei meciuri din sezonul regulat, primele două acasă, vrem să cîştigăm 9 puncte indiferent de probleme. Toţi îşi doresc să ne învingă, însă noi trebuie să arătăm că sîntem puternici. Oricum, sînt sigur că vom cîştiga acest meci. Sîntem angrenaţi în lupta pentru trei trofee, credem că le putem cîştiga, vom face tot ceea ce ne stă în putinţă să îndeplinim obiectivele", a punctat "Puriul".

Experienţă negativă în Belgia

Cu Standard Liege s-a luptat la titlu, însă sistemul belgian din play-off, asemănător celui ce va fi folosit în această primăvară în Liga 1, i-a venit de hac. "Eu am experienţa play-off-ului, cu două victorii poţi să ajungi pe locul 1. N-ai cum să mai faci calcule atunci, va fi foarte interesant. De aceea trebuie să acumulăm acum 9 puncte, în cele trei etape rămase din sezonul regulat", a mai spus Rednic.

"Îmi doresc să batem noi duminică, iar Dinamo să ia campionatul"
Cornel Sfaiţer, preşedinte FC Botoşani

Lucrează cu fiica la transferuri

Rednic are un colaborator de încredere în privinţa tranzacţiilor de jucători. Pe fiica sa cea mică, Luana, 25 de ani! Tehnicianul a transmis care sînt termenii relaţiei de serviciu: "Eu aleg fotbaliştii. Luana are licenţă de vreun an şi jumătate în Belgia. Dar, repet, eu aleg jucătorii. Sînt sigur că toţi cei care au venit în această iarnă, 9 la număr, vor aduce un plus şi randamentul va fi mai bun decît al celor plecaţi".

"M-a deranjat ce-a zis Filip"

Mircea Rednic a lămurit situaţia căpitanului de echipă, după ce Steliano Filip s-a arătat deranjat de faptul că nu poartă el banderola. "Paul Anton este căpitanul nostru, iar cînd nu va juca el, eu voi decide cine este liderul din teren al formaţiei. Iar căpitanul trebuie să fie un exemplu pe gazon şi în viaţa personală. Steliano Filip s-a supărat degeaba. Poate a fost şi influenţat. Dar m-a deranjat că a spus că nu este apreciat. Eu cred că Steliano Filip este un jucător foarte apreciat la noi", a precizat antrenorul.

"Toţi spun că vom lua cel puţin un trofeu"

Directorul sportiv al roş-albilor, Ionel Dănciulescu, a declarat că imposibilitatea clubului de a juca la toamnă în cupele europene nu este privită ca un impediment de către jucători: "Am vorbit şi cu fotbaliştii, cu toţii spun că vor lua un trofeu, cel puţin, există încredere în propriile forţe. Nu vorbim acum despre contracandidate, fiecare îşi vede de ale lui. S-a lucrat bine în prima parte a sezonului, vrem să continuăm pe aceeaşi linie". Dinamo a ieşit din insolvenţă în toamna 2015, de-abia din 2017 poate juca în cupele continentale.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
capitza1967
capitza1967  •  14 Februarie 2016, 21:53

Stai jos , Strambule !

jony1973
jony1973  •  14 Februarie 2016, 17:56

Elhamed, Bunoza si Fai erau necesari pentru echipa. Sa vedem insa azi ce valoare au Hanca si jucatorul adus de la Cordoba. Eu am incredere in Rednic si sper ca ei sa aiba valoare. Voi spune parerea mea dupa meci!

1425838917717550
John Milne  •  14 Februarie 2016, 16:41
Postat de John Milne pe 14 Februarie 2016, 16:40

hahahahahahahahahahahaha.........................Cuoa Magiun este si ea inclusa ?

Cupa

Vezi toate comentariile (23)
Comentează