FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Refresh

Articol de - Publicat miercuri, 05 martie 2008 00:00

Campionii au de gînd să întinerească lotul. Jucătorii care vor avea oferte consistente să fie lăsaţi să plece

Aducerea lui Gheorghe Mulţescu pe banca tehnică nu este singura schimbare pe care o face Dinamo, roş-albii dorind să dezvolte, din vară, un proiect de întinerire a lotului. "Cîinii" tatonează încă pista Timişoara, de unde doresc să-i achiziţioneze din vară pe internaţionalii de tineret Iasmin Latovlevici (21 de ani), Cristian Scutaru (21 de ani) şi Srdjan Luchin (22 de ani). Dinamoviştii se interesează şi de atacantul Urziceniului, Bogdan Stancu (20 de ani), însă doresc şi promovarea tinerilor de la "satelit".

Moţi şi Pulhac au primit OK-ul
Şefii consideră că veteranii şi-au făcut datoria şi nu le vor pune piedici în cazul unor oferte tentante din străinătate. Iar lui Cristi Pulhac, care este pe lista lui Espanol Barcelona şi pe cea a francezilor de la Lens, şi lui Cosmin Moţi, dorit de AS Roma şi de Duisburg, li s-a transmis că la vară vor fi luate în calcul eventualele propuneri de transfer.

Nicolae Badea a trimis ieri un mesaj clar către jucători: "Am apreciat că este necesară o completare a staff-ului tehnic. Mulţescu nu a venit pentru 13 etape. Din păcate, ne-am obişnuit ca antrenorii să se schimbe, dar de acum, la Dinamo vom mai schimba şi jucătorii!". Şi Cornel Dinu a fost acid: "Lotul Urziceniului nu este mai valoros decît al lui Dinamo, dar munca şlefuieşte valoarea! Trebuie să munceşti în fotbal!".

Scene incredibile în stadion, după Hermannstadt - Poli Iași! Sibienii își acuză echipa de non-combat: „Blatiștilor!”

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (4)
 •  05 Martie 2008, 10:18

aha. sa-l vinzi pe R. Stefan, apoi pe Moti si pe Pulhac, inseamna intinerire. incredibil!!!

 •  05 Martie 2008, 09:24

nu ar fi rau dar mai trebuie si din cei vechi ceva

 •  05 Martie 2008, 08:04

Intinerire a la Borcea. Moti si Pulhac au sub 23 de ani. In jurul lor + a lui Ropotan ar trebui construita echipa. Dar atunci din ce ar mai lua comisioane "investitorii".....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează