FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Refuzat de CSA Steaua, Jean Pavel nu renunță la protest: "Vom fi cîteva mii!"

Galeria Stelei a făcut un spectacol impresionant la partida de baschet Steaua-Trabzonspor, 76-71 (43-39), în cadrul grupei D a Eurocup
Galeria Stelei a făcut un spectacol impresionant la partida de baschet Steaua-Trabzonspor, 76-71 (43-39), în cadrul grupei D a Eurocup

Articol de - Publicat vineri, 23 octombrie 2015 00:00

Fostul lider al fanilor Stelei susţine că "refuzul clubului sportiv de a ne permite să ne strîngem în incinta bazei e ciudat. De ce ar fi împotriva suporterilor care sprijină echipele lor, dar nu şi pe FCSB?!"

După ce miercuri seară Jean Pavel a avut o discuţie la telefon cu comandantul George Boroi, ieri, CSA Steaua a anunţat că nu va permite accesul suporterilor în incinta bazei din Ghencea pentru mitingul de sîmbătă.

"Nu-i nimic, am făcut o cerere la Primărie şi am fost chemat să mi se dea aprobarea pentru miting. Îl vom face în parcarea din faţa stadionului. Mi se pare ciudat refuzul clubului. Cînd ne chema CSA Steaua să venim la meciurile de rugby, nu mai era o bază militară cu regim special?! Atunci aveam personalitate juridică? Aveam nevoie de vreo aprobare să intrăm? La meciurile de fotbal, la fel, ne trebuia vreun document? La miting, tot suporteri sîntem!".

"E făcătură de la FCSB!"

Jean Pavel este convins că "în refuzul clubului se simte că e o făcătură a celor de la FCSB. Să nu vadă lumea că ne strîngem mult mai mulţi decît vin la meciurile lor de campionat. E curios că acest comunicat al CSA Steaua a venit în aceeaşi zi în care în presă a apărut şi intoxicaţia comunisto-securistă a celor de la FCSB, că s-ar fi înţeles cu CSA să revină în Ghencea şi să poată folosi sigla iar. Au făcut-o doar ca să spargă mitingul adevăraţilor suporteri. Dar nu vor reuşi!".

"Am fost şi eu la meciul de baschet Steaua-Trabzonspor, alături de alţi 2.000 de fani de la Peluza Sud. Tot ei, dar şi mulţi alţii vor fi şi la miting. Poate ne gîndim şi noi să boicotăm de acum înainte meciurile echipelor CSA Steaua"
Jean Pavel, fost lider al galeriei "Armata Ultra"

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
975300642529377
Bogdan Bogdan  •  23 Octombrie 2015, 16:36

Nu sunt stelist si nici nu am cum sa spun ca simpatizez aceasta echipa, numai ca periculos cu ce se intampla... aceste "puteri": clanul becali,armata,politicienii, presedintele,toti astia nu pot detine nimic fara suporteri,brigazi,oameni liberi!!! Prin toate acestea aceste "puteri" vor sa ne limiteze noua puterea tuturor. Noi suporterii tinem sporturile in viata lafel si costurile: banii de pe bilete,performantele echipelor fara suporteri nu au valoare!!! Haideti sa numai incurajam aceste clanuri mafiote, ci sa luam noi deciziile: cum a gandit jean e superba ideea si buna pt krice club: doar suporterii sa aiba puterea, si doar cei care iubesc un club sa o ajute,toate masele de oameni,asta e libertatea de exprimare,nu prin comisii tinute de oameni ce se dau ca ei cunosc legea,sau o schimba pentru castigul personal. HAIDETI SA NE TREZIM SI SA FACEM TOTUL PENTRU NOI,TARA NOASTRA CA DOAR NOI EXISTAM SI TREBUIE SA NE RESPECTAM!!! Nu conteaza ce echipa o iubesti,ci conteaza sa avem ce sa iubim!!!

923627714363420
Crs Dvd  •  23 Octombrie 2015, 14:58

Cand era Jean Pavel in galerie,veneau toti sa vada spectacol si sa cante,acum actualii asa zisi sefi,bat oamenii in peluza

paparazzi
paparazzi  •  23 Octombrie 2015, 12:40

Jean asta daca e asa bazat, de ce nu inchiriaza National Arena sa vina 50-60.000 de oameni...????

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close