FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe a decis: pe cine va trimite în teren în locul "Bizonului"! Echipa probabilă cu CFR

Achim a venit la Steaua în vara lui 2016 de la Voluntari // Foto: Raed Krishan
Achim a venit la Steaua în vara lui 2016 de la Voluntari // Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 02 februarie 2017 00:00

Dacă Gnohere nu va fi refăcut la timp pentru debutul cu CFR Cluj, Vlad Achim îi va lua locul în Gruia, urmând ca Alibec să joace vârf împins.

Harlem Gnohere este în pericol să nu apară pe gazon, duminică, în prima etapă a sezonului de primăvară contra celor de la CFR Cluj. Francezul a ieşit de pe teren în ultimul amical, cu Wisla Cracovia (3-4), după doar 24 de minute, fiind lovit de un adversar la glezna dreaptă.

Ieri, încă resimţea dureri la piciorul care i-a făcut atâtea probleme şi în 2016, nu se poate estima dacă va fi apt de joc cu ardelenii. În mod normal, sunt şanse ca atacantul să fie în regulă, steliştii încă au timp până sâmbătă, când vor ajunge direct, din Antalya, la Cluj.

L-ar ajuta pe Alibec

Dacă "Bizonul" nu va putea fi introdus în formula de start, atunci Vlad Achim îi va lua locul. Fotbalistul care are două assist-uri în amicalele din Antalya a lăsat o impresie pozitivă atât timp cât a jucat.

Fernando Boldrin iese din discuţii, fiind suspendat pentru întâlnirea din Gruia. Dacă Achim va juca în zona mediană, atunci Alibec va trece vârf împins, acolo unde a dat cel mai bun randament din momentul sosirii sale la Steaua.

Cum ar putea arăta Steaua duminică, fără "Bizon":
Fl. Niţă - Bălaşa, Tamaş, Moke, Momcilovici - Muniru, Pintilii - Jakolis, Vl. Achim, De Amorim - Alibec

0goluri a marcat Gnohere în 4 amicale jucate în această iarnă

5,67a fost media notelor gsp primite de Achim în prima parte a sezonului, mai mare decât cea a lui Gnohere, 5,58

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  02 Februarie 2017, 15:28
Postat de saviola2_8 pe 02 Februarie 2017, 09:46

steaua nici la ora asta nu are un prim 11, e aiurea, parca vad ca incepe reghe sa i roteasca iar. In pauza de iarna trebuiau adusi un fundas centra si unul dreapta, a venit balasa care nu stim ce e, ori una ori alta.

steaua ?..))

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  02 Februarie 2017, 11:03

Aoleu! Boss Taurus incepe meciurile oficiale cu o pauza. Ti-ne-o tot asa. Dinamovist inrait. S-a dus acolo doar pentru al pacalii pe cioban. Si asta prost tot nu se-nvata minte.

saviola2_8
saviola2_8  •  02 Februarie 2017, 09:46

steaua nici la ora asta nu are un prim 11, e aiurea, parca vad ca incepe reghe sa i roteasca iar. In pauza de iarna trebuiau adusi un fundas centra si unul dreapta, a venit balasa care nu stim ce e, ori una ori alta.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează