FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA / CORESPONDEŢĂ DIN AUSTRIA DE LA TRIMIŞII GSP

Reghe a lăsat modestia la o parte: "Sînt în primii 64 de antrenori ai Europei"

Reghecampf va fi antrenorul Stelei şi în următorii doi ani
Reghecampf va fi antrenorul Stelei şi în următorii doi ani

Articol de , - Publicat joi, 20 iunie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 19 iunie 2013 20:11

Reghe a prezentat ieri noul contract al său cu Steaua şi a lăsat modestia deoparte.

Laurenţiu Reghecampf a dorit să pună capăt speculaţiilor şi a adus dovezi pentru a demonstra că va fi antrenorul Stelei în următorii doi ani.

Tehnicianul de 37 de ani a susţinut o conferinţă de presă şi a arătat actele noii înţelegeri pe care o are cu clubul din Ghencea: "E timpul să se înceteze cu toate prostiile! Rămîn la Steaua orice s-ar întîmpla, indiferent ce decizie va lua UEFA în privinţa noastră. Ăsta e contractul meu, e semnat. Sezonul viitor, vreau Cupa şi titlul, iar dacă vom fi primiţi în Europa, vom ţinti şi grupele Champions League. Acestea sînt obiectivele mele!".

Reghe şi-a diminuat apoi meritele pentru campionatul precedent: "Cel mai mare merit îl are Gigi Becali. Cînd am venit eu, se spunea că nu mă va prinde paltonul. Am zis că ne vom califica în primăvara europeană şi că vom lua titlul. Rîdeau toţi... Gigi a avut încredere în mine şi staff-ul meu, ne-a lăsat să ne facem treaba".

Laurenţiu a lăsat apoi modestia la o parte: "E bine că lumea vrea să ne copieze, înseamnă că i-am impresionat. Totuşi, am o rugăminte la colegii mei, ceilalţi antrenori din Liga 1. Trebuie să ne respectăm între noi, să nu ne jignim! Pînă la urmă, cel mai bun e cel de pe locul 1, cel care ia titlul. Eu sînt în primii 64 de antrenori ai Europei, sînt mulţumit cu ce am realizat!".

"Sînt un antrenor openminded! N-am nici o problemă cu vreo echipă, pot pregăti pe oricine în viitor" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

"Nu e nici un secret referitor la metodele noastre de lucru. Pe site-ul clubului postăm poze şi filmuleţe, pot fi văzute de oricine. Şi eu aş vrea să-l copiez pe Mourinho, dar e greu să ai rezultatele lui" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

1 milion de euro e clauza de reziliere a noului acord dintre Reghecampf şi Steaua. Acesta e valabil î perioad a1 iulie 2013 - 30 iunie 2015

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (58)
valerigazaev
valerigazaev  •  20 Iunie 2013, 22:49

ce RUSINE sa fii regheblatist stelist )))))))))))

nydybody
nydybody  •  20 Iunie 2013, 19:12

Open-minded NU OPENMINDED ! :)

cpt.ahab
cpt.ahab  •  20 Iunie 2013, 16:26
Postat de ciori_caini_unguri pe 20 Iunie 2013, 16:03

iti dai seama ca UNIREA URZICENI, e inaintea DINAMULUI tau in ierarhia UEFA????????????? ://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/club/index.html CUM O FI POSIBIL??? ca UNIREA, in maxim 3 ani de existenta, sa faca mai multa ISTORIE ca voi de cand existati???????????????????/ HAHAHA

Pai, daca e sa o luam asa, dupa logica ta, Urziceniul a facut mai mult decat a reusit vreodata Steaua: opt puncte in grupele UCL!

Vezi toate comentariile (58)
Comentează