FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, DUMINCĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Reghe anunță ce se întâmplă după meciul cu Dinamo: "A fost o discuție cu jucătorii" » Ce fotbalist-surpriză poate evolua în defensivă la derby

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 aprilie 2017 11:20

Laurențiu Reghecampf și Mihai Stoica au susținut o conferință de presă și au vorbit despre meciul cu Dinamo și despre situația de la echipa roș-albastră.

"Vreau să spun ceva. De la o simplă discuție s-a ajuns la subiecte zilnice și s-a spus că plec după meciul cu Dinamo, că plec în Qatar. Doar am vorbit cu jucătorii și puteți înțelege ce vreți: că e planul meu, că am pus presiune. Interpretați așa cum vreți.

Nu îmi voi da demisia. Nu am nicio ofertă din Qatar", a spus Reghe, adăugând: "Cele mai importante sunt punctele puse în joc. Ne trebuie pentru a rămâne aproape de Viitorul. Trebuie să câștigăm meciul, cu toate că va fi foarte greu. Mereu au fost dueluri speciale cu Dinamo, iar în ultimele meciuri, ei au fost mai motivați. Nu știu de ce, dar ăsta e adevărul. În astfel de meciuri ai nevoie să fii foarte concentrat".

...despre probleme de lot: "Tamaș e suspendat, iar Bălășa este accidentat. Nu cred că va juca mâine. Nu îmi fac griji. Oricine va juca juca acolo, o va face foarte bine, fie că va fi Pintilii, fie că va fi Tudorie"

...despre lupta la titlu: "Campionatul se joacă. Abia după etapa a 5-a putem vorbi despre titlu. Dar cel mai important este să nu pierzi. Mai sunt foarte multe meciuri și se pot întâmpla multe până la final"

  • FCSB și Dinamo se vor duela mâine, de la ora 20:30, în play-off Ligii 1. Meciul va fi în direct pe TV Dolce Sport, TV Digi Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO.
  • Echipe probabile
    Steaua: Niță - Enache, Pintilii, Moke, Momcilovici - Muniru - Jakolis, Boldrin, Ov. Popescu, Tănase - Alibec
    Dinamo: Cerniauskas - Romera, M. Popescu, Dielna, St. Filip - Nistor, Busuladzici, Mahlangu - Hanca, Nemec, Oliva

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (13)
valentinn10
valentinn10  •  01 Aprilie 2017, 18:19
Postat de pantokrator pe 01 Aprilie 2017, 18:02

Cine iubeste fotbalul urăște steaua!

Esti fraier rau , ia de aici , STEAU E NUMAI UNA , STEAUA NOASTRA , STEAUA ROMANIEI , STEAUA BUCURESTI , DETINATOARE TRADITIEI SI A PALMARESULUI, FENOMENUL FOTBALULUI ROMANESC, cum poate o echipa infiintata in2017 sa castige CCE in 1986, cum , CUUUM?

pantokrator
pantokrator  •  01 Aprilie 2017, 18:02

Cine iubeste fotbalul urăște steaua!

pantokrator
pantokrator  •  01 Aprilie 2017, 18:01
Postat de Calin Francu pe 01 Aprilie 2017, 14:37

La Steaua tot tmpul e ceva de nu bat pe nimeni. Vine mm si spune pai e de vina vintul, s-a suparat boldrin s-a imbatat tamas, s-a despartit enache, ne-a furat arbitru, jucam duminica, nu fuge alibec, e racit deamorim e suparat Becali a gafat portarul nu se concentreaza jucatorii mai tot timpul numai astfel de scuze. Dar fotbal dl. Mm cind mai jucati si voi ca vine vara si se gata campionatul si nu ati cistigat un meci fara emoti sau jucind excelent. Ce echipa e asta care nu cistiga acasa jumatate din meciuri. E prapad si vorbiti de campionat. Vai de noi stelisti se duce de ripa tot.

Fariseii au acaparat clubul! gigi Distruge tot, va parjoli echipa pana nu va mai ramane nimic!.... Hei, hei...!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează