FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, 20 AUGUST, 21:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Reghe confirmă că Steaua a făcut o ofertă pentru Alibec: "Cei de la Astra să hotărască dacă e o ofertă bună sau nu" » Ce se întâmplă cu transferul lui Stanciu

Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor
Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 august 2016 14:02

Laurențiu Reghecampf susține că Steaua a făcut o ofertă pentru Denis Alibec și că acum se așteaptă răspunsul Astrei.

"Alibec este unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1, unul dintre cei mai buni atacanți români, v-am spus de când era accidentat, nu după golul de aseară.  Astra trebuie să hotărască dacă oferta Stelei este suficient de bună", a spus antrenorul roș-albaștrilor, înainte de a adăuga că nu este la curent cu vreo ofertă venită pe numele lui Nicolae Stanciu.

"Eu nu știu de vreo ofertă pentru Stanciu, cred că în cazul în care ar fi, aș fi primul care ar afla."

Tehnicianul Stelei susține că așteaptă să felicite Astra după meciul retur cu West Ham, în cazul în care aceștia se vor califica.

Eu vreau să-i felicit pe cei de la Astra după meciul retur. Este foarte greu ca o echipă să nu aibă antrenorul pe margine. Șumi și-a câștigat locul în ierarhia antrenorilor, este normal ca echipa lui să aibă o altă exprimare când este el pe margine", a spus Reghecampf, la conferința de presă susținută înaintea meciului cu Dinamo.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (35)
samertx
samertx  •  19 August 2016, 23:57
Postat de steaua1986forever pe 19 August 2016, 18:27

2 echipe din campionatul Angliei. Una in care s-a bagat 1 miliard de lire si una cu cateva zeci de milioane de euro buget. Una care a jucat cu titularii, alta cu echipa a doua. Una a jucat in UCL, alta in EL. Una care vrea sa câștige competitia europeana nr.1 a cluburilor, alta care vrea sa iasa cat mai repede dintr-o competiție europeana de mana a doua care nu ii aduce nimic nici macar daca o castiga. Se castiga pe locul 10 in Premier League mai multi bani decat prin câștigarea EL.

Misto discrepanta asta dintre un miliard de lire si cateva zeci de milioane de euro buget. Daca nu poti sa bolduiesti ideea transmisa, poti, in schimb s- o faci cat mai citeata.!! .))

khal_37
khal_37  •  19 August 2016, 22:00
Postat de Cojocariu Iosif pe 19 August 2016, 21:16

Daca a dat 1500000 Euro pe Tanase,Alibec farab3,4 milioane,altfel Dani sunteti lemn Tanase...noroc ca vine Sumi...

Ce zici acolo strambule..crimanalule...ai ucis limba romana. Pentru limba romana apasati tasta 1...pentru cea hamaiasca....oricare.

1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  19 August 2016, 21:16

Daca a dat 1500000 Euro pe Tanase,Alibec farab3,4 milioane,altfel Dani sunteti lemn Tanase...noroc ca vine Sumi...

Vezi toate comentariile (35)
Comentează
Close