FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghe e anti-Duckadam! Antrenorului Stelei nu-i convin comentariile fostului portar

Foto: Libertatea
Foto: Libertatea

Articol de - Publicat vineri, 11 decembrie 2015 00:00

Helmuth e, teoretic, oficial al clubului, dar nu are contact cu nici un membru din conducerea tehnică, conștient fiind că nu e în relații bune cu tehnicianul

"Eu nici nu merg la antrenamente, ca să nu apară discuții", a zis Duckadam la DigiSport. La ce discuții s-a referit el? La o eventuală dispută cu Reghecampf. Revenirea antrenorului îi creează probleme portarului legendar din finala de la Sevilla. Reghe a încercat și în timpul primului mandat să stopeze comentariile de la TV ale lui Helmuth.

Gigi îl protejează

Tehnicianul e deranjat că nu poate să controleze afirmațiile lui Duckadam, cu care adesea nu a fost de acord. Și unii jucători i s-au mai plîns lui Laurențiu că fostul goalkeeper îi critică în emisiunile TV la care participă, de aceea Helmuth evită să apară la antrenamente. Cel mai recent conflict l-a avut cu Adi Popa, căruia i-a reproșat public că și-a programat nunta în timpul sezonului și din cauza asta a ratat un meci important.

Cu Reghe, Duckadam nu s-a înțeles nici în trecut, dar Helmuth beneficiază de protecția lui Becali. Patronul l-a angajat pe postul de președinte de imagine, o poziție din care fostul sportiv trebuie doar să reprezinte clubul în aparițiile publice.

"N-au dat un ban!"

Președintele "nonexecutiv" l-a "înțepat" pe Reghecampf recent, cînd nu știa că Laurențiu va reveni atît de curînd la Steaua.
El a povestit la Digi cum a solicitat o chetă în vestiar în scop caritabil și nimeni nu a dorit să participe: "Fostul fotbalist Viorel Turcu avea nevoie de o piesă pentru proteză. Am mers în vestiar după ce echipa se calificase în grupele Champions League și jucătorii luaseră cîte 100.000 de euro primă. I-am rugat să pună fiecare cîte puțin ca să-l ajutăm pe Turcu. Era prezent și antrenorul de atunci, era și lotul de față. Au zis toți că da, da, dar n-au mai dat nici un ban". Antrenorul de atunci era Reghecampf.

"Eu nu fac parte din conducerea tehnică, nici din cea administrativă. Nu pot să iau decizii, doar îmi dau cu părerea. Nu sînt apropiat de echipă, eu reprezint imaginea clubului"
Helmuth Duckadam, la DigiSport

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (13)
dtdr
dtdr  •  11 Decembrie 2015, 16:03

Aceasta " minune " reghe n-are voie sa comenteze spusele lui DUCKADM. El trebuie sa se INCHINE in fata lui, ca el n-are cum face pentru steaua (sau cu ii zice mai nou ca nu mai este steaua ), ce a facut DUCKADAM, chiar daca s-ar naste de 5 ori !

decuadi
decuadi  •  11 Decembrie 2015, 14:31

@flores22

decuadi
decuadi  •  11 Decembrie 2015, 14:26

Esti degeaba, ma! aaaaaaa... esti dinamovist.... se explica. performantele voastre notabile sunt coregrafiile patite de la rin, spanzurarea unora sau altora pe national arena, incendierea unei peluze steliste. Sportiv... ioc performante. Pai Duckadam , *** de la sevilla, dupa cum mananci tu rahat, are ceva ce nu va avea niciodata vreun dinamovist : CCE adica Champions Leagul in palmares. NICIUN dinamovist n-o va avea vreodata, dupa cum niciun stelist n-o va mai lua de acum inainte. Fii ironic *** de rednic, florentin curent petre, giani chirita, pCH, ciubotariu, flavia stoican, borcea, netoiu etc. Aia oameni cu realizari imense, de altfel. Mai ales *** aia de la dansez peste tine... gianina chirita care se vede DMX.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează